Βλάβη σε σιδηροδρομικό κλειδί κοντά στη Σίνδο προκαλεί χάος στα τρένα-Μεγάλες καθυστερήσεις, διαμαρτύρονται οι επιβάτες (Video)

Βλάβη σε σιδηροδρομικό κλειδί κοντά στη Σίνδο προκαλεί χάος στα τρένα-Μεγάλες καθυστερήσεις, διαμαρτύρονται οι επιβάτες (Video)

Τι και αν οι κύριοι Γεραπετρίτης και Μητσοτάκης, μετά την τραγωδία των Τεμπών μιλούσαν για επιστροφή στην κανονικότητα και αναμόρφωση του σιδηροδρομικού δικτύου… η πραγματικότητα φαίνεται να απέχει πολύ από αυτά που τόσο καιρό παρουσιάζουν.

Διαβάστε επίσης: Πόρισμα Τέμπη: Οι δικαστικοί πραγματογνώμονες αποδομούν Γεραπετρίτη – Δεν λειτουργούσε τίποτα το μοιραίο βράδυ

Συγκεκριμένα, μια βλάβη στο κλειδί που βρίσκεται στον κόμβο ΤΧ1 κοντά στη Σίνδο, δημιούργησε σοβαρές καθυστερήσεις στα δρομολόγια προκαλώντας την αγανάκτηση των επιβατών, καθώς έχει ακινητοποιηθεί στην περιοχή η αμαξοστοιχία IC 52 με αφετηρία την Αθήνα που επρόκειτο να φτάσει στη Θεσσαλονίκη στις 2.40.

Μάλιστα, η βλάβη στο κλειδί στον κόμβο ΤΧ1 είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί πρόβλημα και στο δρομολόγιο που ξεκίνησε στις 15:19 από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, καθώς ακινητοποιήθηκε για μια περίπου ώρα, δέκα λεπτά αφότου είχε ξεκινήσει και στη συνέχεια γύρισε πίσω στην Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Βλάβη σε σιδηροδρομικό κλειδί κοντά στη Σίνδο – Καθυστερήσεις σε δύο δρομολόγια

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΟΣΕ, έχει μπλοκάρει το κεντρικό κλειδί στον TX1, έναν κόμβο που βρίσκεται έξω από τη Θεσσαλονίκη, κοντά στη Σίνδο, στον οποίο υπάρχουν πολλές γραμμές και από τον οποίο δίνεται κατεύθυνση στα τρένα ώστε να μπουν στο σταθμό. Σύμφωνα με επιβάτες, οι ίδιοι έχουν ενημερωθεί ότι μπορούν είτε να φύγουν μόνοι τους από τη Σίνδο είτε να περιμένουν μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη.

Μάλιστα, οι εξοργισμένοι από την πολύωρη ταλαιπωρία επιβάτες αναγκάστηκαν να αποβιβαστούν στην Σίνδο και να περιμένουν να τους παραλάβουν λεωφορεία.

Διαβάστε επίσης: Όλο το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων για την τραγωδία στα Τέμπη – Κόλαφος για την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter