Βλαχοδήμος: «Η άμυνα το μυστικό για την πρόκριση»

Βλαχοδήμος: «Η άμυνα το μυστικό για την πρόκριση»

Η αμυντική λειτουργία είναι το μυστικό για την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ανδρών προκειμένου να φτάσει στην πρόκριση της στη τελική φάση του Euro 2024, τόνισε μεταξύ άλλων στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ενόψει του πρώτου αγώνα των προκριματικών με το Γιβραλτάρ επί πορτογαλικού εδάφους που θα διεξαχθεί την Παρασκευή.

«Θέλουμε να μπούμε στο γήπεδο και να πάρουμε τους 3 βαθμούς με όλον τον σεβασμό για το Γιβραλτάρ. Σκεφτόμαστε όλοι αυτόν τον όμιλο και θα κυνηγήσουμε τον στόχο μας να περάσουμε και να παίξουμε στο EURO στη Γερμανία» δήλωσε ο διεθνής γκολκίπερ και πρόσθεσε:

«Κάναμε μία καλή αρχή στο Nations League και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Πάντα όταν δεν δέχεσαι γκολ είσαι πιο κοντά στη νίκη. Για εμάς είναι το πιο σημαντικό. Όταν δεν δέχεσαι γκολ είσαι πιο κοντά στη νίκη».

Για το ότι το ματς θα γίνει στην Πορτογαλία: «Είναι σαν το σπίτι μου εδώ. Έχω παίξει πολλές φορές. Έχουμε πάρει ένα Κύπελλο. Φυσικά έχει σημασία η πορεία μου με τη Μπενφίκα. Όταν βρίσκεσαι στην Εθνική είναι τιμή και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο και να δείξουμε πως όλα είναι δυνατά».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Νιώθω πολύ καλά. Νιώθω σαν στο σπίτι μου. Χαίρομαι που έφερα την Ελλάδα στην Πορτογαλία. Πιστεύω κάθε ματς είναι δύσκολο. Αυτό θα προσπαθήσουμε στον αγωνιστικό χώρο. Σαν ομάδα έχουμε καλό κλίμα. Έχουμε δέσει και με την καλή δουλειά του κόουτς. Και έτσι θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε σε κάθε ματς για τους 3 βαθμούς».

Για το αν βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας του: «Σίγουρα νιώθω στο καλύτερο σημείο της καριέρας μου. Στην πιο καλή στιγμή της καριέρας μου με τη Μπενφίκα όπου κάνουμε πολύ καλή σεζόν. Αλλά τώρα είμαι στην Εθνική. Με τη Μπενφίκα θα ασχοληθώ μόλις γυρίσω στην ομάδα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter