Vodafone: Δωρεάν απεριόριστα data στο 5G δίκτυό της

Vodafone: Δωρεάν απεριόριστα data στο 5G δίκτυό της

Την παροχή δωρεάν απεριόριστων data για 3 μήνες σε όλους τους συνδρομητές της με 5G συσκευή ανακοίνωσε η Vodafone.

Η προσφορά για τα δωρεάν απεριόριστα data για 3 μήνες ισχύει για όλους τους πελάτες Vodafone, ιδιώτες και επαγγελματίες – συμβολαίου, καρτοπρογράμματος και καρτοκινητής – με 5G συσκευή. H ενεργοποίηση των δωρεάν δεδομένων θα γίνεται αυτόματα και σταδιακά τις επόμενες ημέρες.

Επιπλέον, και οι πελάτες 4G της Vodafone θα επωφεληθούν από βελτιωμένη εμπειρία διασύνδεσης και μεγαλύτερες ταχύτητες – έως και 50% – σε περιοχές όπου λειτουργεί το Vodafone Giga Network 5G.

Παράλληλα, η Vodafone διαθέτει εμπορικά 5G συσκευές των μεγαλύτερων κατασκευαστών στο Vodafone e-shop, και όταν αρθούν τα έκτακτα μέτρα θα προσφέρονται και στα καταστήματα Vodafone.

Η Vodafone διαθέτει ήδη τις πρώτες συσκευές 5G, ενώ εντός διμήνου οι διαθέσιμες συσκευές θα είναι περισσότερες από 20, καθώς οι αναβαθμίσεις λογισμικού θα εντάσσουν όλο και περισσότερα 5G Ready κινητά τηλέφωνα στο Vodafone Giga Network 5G.

Tο Vodafone Giga Network 5G λειτουργεί ήδη σε περιοχές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, και μέχρι το τέλος του ερχόμενου οικονομικού έτους θα έχει καλύψει το 40% του πληθυσμού της χώρας σε Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Βόλο, Ιωάννινα, Χανιά, Τρίκαλα, Χαλκίδα, Κατερίνη, Σέρρες, Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Λαμία, Καλαμάτα και Ρόδο.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter