«Βολές» Κασσελάκη σε Ανδρουλάκη και ΠΑΣΟΚ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συμπεριφερθεί ποτέ όπως εκείνοι…»

«Βολές» Κασσελάκη σε Ανδρουλάκη και ΠΑΣΟΚ: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα συμπεριφερθεί ποτέ όπως εκείνοι…»

Σαφέστατες αιχμές κατά του Νίκου Ανδρουλάκη αφήνει ο Στέφανος Κασσελάκης στο άρθρο του στην ΕφΣυν. Αφορμή η προεκλογική στάση του ΠΑΣΟΚ, το οποίο αρνούνταν εμφατικά τον διάλογο με τον ΣΥΡΙΖΑ για τον σχηματισμό προοδευτικής κυβέρνησης.

«Πίσω από την πρόταση μομφής στοιχίζονται όλοι εκείνοι οι «προοδευτικοί» πολιτικοί που απέκλειαν προεκλογικά τις αλλεπάλληλες προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για κυβερνητική συνεργασία, διατηρώντας τον Μητσοτάκη στην εξουσία» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει:

«Και όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κυβερνήσει για δεύτερη φορά -κι αυτός ανανεωμένος, ανυποχώρητος, ανεξάρτητος- οι ίδιοι “προοδευτικοί” άνθρωποι θα είναι πάλι απέναντί του. Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δεν θα συμπεριφερθεί ποτέ όπως εκείνοι. Δε θα σταθεί ποτέ εξαίρεση στην προσπάθεια συνεννόησης των δημοκρατικών δυνάμεων του τόπου. Είναι θέση αρχής και γι’ αυτό θα στηρίξουμε την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, όσο κι αν αυτή δεν θα έχει πρακτικό αποτέλεσμα».

Ουσιαστικά, ο Στέφανος Κασσελάκης επιθυμεί να τραβήξει μια ξεκάθαρη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ και σε αυτή του Νίκου Ανδρουλάκη, τονίζοντας πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα επιδιώκει τη συνεννόηση των δημοκρατικών δυνάμεων, σε αντίθεση με ό,τι έκανε το ΠΑΣΟΚ το καλοκαίρι…

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στην Βαλτιμόρη: Κατέρρευσε η γέφυρα Key Bridge – Έπεσε επάνω της φορτηγό πλοίο (Video)

Κυβέρνηση Μητσοτάκη: Το ντόμινο της μεγάλης χειραγώγησης

Βουλή: Οριστικό «μπάζωμα» των ευθυνών Καραμανλή – Οι πρωτεργάτες της συγκάλυψης

Κύρτσος: Οι φωτογραφίες δείχνουν ευθύνες Μητσοτάκη-Κεραμέως για την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων

Ακρίβεια: Ζαλίζουν οι τιμές στα καύσιμα – Πάνω από 2 ευρώ η τιμή της αμόλυβδης (Video)

Τζούλιαν Ασάνζ: Το μεσημέρι η απόφαση για την έκδοσή του στις ΗΠΑ – Σε κίνδυνο η ελευθερία των ΜΜΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter