«Βολική» διαβίβαση της δικογραφίας για το μπάζωμα των Τεμπών μία μέρα πριν «κλείσει» η Βουλή

«Βολική» διαβίβαση της δικογραφίας για το μπάζωμα των Τεμπών μία μέρα πριν «κλείσει» η Βουλή

Εξυπηρετώντας μικροκομματικές σκοπιμότητες, ο Άρειος Πάγος φρόντισε να καθυστερήσει τόσο όσο να «βολέψει» την πλειοψηφία ο χρονισμός της διαβίβασης της δικογραφίας κατά των Χρ. Τριαντόπουλου, Μ. Παπαδόπουλου, Ζ. Ράπτη και Θ. Πλεύρη για την αλλοίωση του τόπου της τραγωδίας των Τεμπών.

Παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη δικογραφία διαβιβάστηκε στον Άρειο Πάγο πριν μια βδομάδα, η ηγεσία του Ανωτάτου Δικαστηρίου έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της προκειμένου να μη τη στείλει απευθείας στο υπουργείο Δικαιοσύνης και από εκεί να φτάσει στο Κοινοβούλιο.

Σκοπός ήταν να μην προλάβει να συζητηθεί προεκλογικά το αίτημα που θα καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ για συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής, μιας και το έγκλημα των Τεμπών αποτελεί αγκάθι στα πλευρά της ΝΔ.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη βδομάδα ο Κ. Τασούλας έβαλε «μπλόκο» στη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας -μετά τα αιτήματα ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ- για την κλήση της Ν. Κεραμέως αναφορικά με την παροχή εξηγήσεων για το σκάνδαλο διαρροής προσωπικών δεδομένων αποδήμων.

Μ΄ ένα σμπάρο, δυο (προεκλογικά) τρυγόνια.

Διαβάστε επίσης:

Στον Πειραιά ο Στέφανος Κασσελάκης – Το τραγούδι για τις γυναικοκτονίες που συγκίνησε (Video)

Κασσελάκης: Ταξίδι – αστραπή στην Παλαιστίνη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Κοτζιάς για Συμφωνία Πρεσπών: «Με αυτή τη λογική χαρακτήρισαν τον Βενιζέλο προδότη…»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter