Βόλος: 58χρονος πέταξε τούβλο σε 71χρονο γιατί του έκανε παρατήρηση να… μαζέψει τα πόδια του

Βόλος: 58χρονος πέταξε τούβλο σε 71χρονο γιατί του έκανε παρατήρηση να… μαζέψει τα πόδια του

Ένα ιδιαίτερο περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη στο Βόλο, όταν ένας 58χρονος εκσφενδόνισε τούβλο κατά 71χρονου, επειδή του έκανε… παρατήρηση.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ Βόλου συνέλαβαν στις 14:10 το μεσημέρι της Τρίτης τον 58χρονο, διότι πρώτες πρωινές ώρες, καθήμενος σε είσοδο πολυκατοικίας και έχοντας απλωμένα τα πόδια του επί του πεζοδρομίου, εξύβρισε και απείλησε δύο έναν 67χρονο και έναν 71χρονο, όταν αυτοί κατά τη διέλευσή τους ως πεζοί από το συγκεκριμένο σημείο, του έκαναν σύσταση να μαζέψει τα πόδια του, ώστε μπορούν να περάσουν, σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Στη συνέχεια o δράστης, στο κάλεσμα της Αστυνομίας από τον 71χρονο παθόντα, ο 58χρονος κατευθύνθηκε πεζός στο απέναντι πεζοδρόμιο, πήρε έναν κυβόλιθο και επιστρέφοντας προς το μέρος του, τον πλησίασε και του το εκσφενδόνισε, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά στο αριστερό χέρι και στην αριστερή πλευρική περιοχή.

Ο 71χρονος μετέβη μόνος του στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, για την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ το Α.Τ Βόλου διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter