Βόλος: Ένα σοβαρό τροχαίο μετά το τεράστιο πάρτι των 8.000 ατόμων (Photos-Video)

Βόλος: Ένα σοβαρό τροχαίο μετά το τεράστιο πάρτι των 8.000 ατόμων (Photos-Video)

Ένα σοβαρό τροχαίο στον δρόμο Βόλου – Βελεστίνου και δεκάδες κλήσεις στο ΕΚΑΒ για σοβαρά περιστατικά μέθης, είναι ο απολογισμός του τεράστιου πάρτι των 8.000 ατόμων στον Βόλο, το οποίο κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες νεαρούς επισκέπτες από ολόκληρη την Ελλάδα, που ταξιδεύουν πολλά χιλιόμετρα για να δώσουν το «παρών» και να διασκεδάσουν ξέφρενα μέχρι το πρωί.

Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 22χρονος, ο οποίος είχε πάει νωρίτερα στο πάρτι του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, εξετράπη της πορείας του σύμφωνα με το TheNewspaper.gr.

Δεκάδες άτομα στο νοσοκομείο λόγω ακραίας μέθης

Παράλληλα, δεκάδες ήταν και οι κλήσεις που δέχθηκε το ΕΚΑΒ, για περιστατικά ακραίας μέθης. Αρκετά άτομα μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου με ασθενοφόρα αλλά και με ιδιωτικά ΙΧ, καθώς είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα ξημερώματα μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες το ΕΚΑΒ μετέφερε νέους στο Νοσοκομείο του Βόλου λόγω μέθης.

«happy hour» με σφηνάκια

Περισσότερα από 8.000 άτομα βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης μετά τις 23.00 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Πεδίον του Άρεως στον Βόλο, καλεσμένοι στο πάρτι του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών.

Σύμφωνα με τον κατάλογο, οι τιμές για τις μπύρες και τα σφηνάκια ήταν στα 2 ευρώ, το ποτό στα 5 ευρώ και το μπουκάλι στα 40.

Μάλιστα, υπήρχε και χρονικό διάστημα κατά το οποίο ίσχυαν εκπτώσεις στα ποτά και τα σφηνάκια, όπως θα δείτε παρακάτω.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter