Βόλος για… φίλημα, νίκησε 2-0 τον Αρη

Βόλος για… φίλημα, νίκησε 2-0 τον Αρη

Ο Βόλος «πλήγωσε» δύο φορές τον Αρη (26′ Ντέλετιτς, 30′ πεν. Μπαριέντος) και έφτασε σε άλλη μια σπουδαία νίκη (2-0) στην Σούπερ Λίγκα. Οι κίτρινοι είχαν αμυντικά προβλήματα, ενώ δεν εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησαν από το 55’ λόγω αποβολής του Αλχο.

Οι γηπεδούχοι μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ και την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, έδειξαν πως μπορούν να πλασαριστούν στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας και να παίξουν στα πλέι οφ. Βαθμολογικά ξεπέρασαν τον Αρη, ο οποίος είχε δοκάρι στο 67’ με τον Μαντσίνι.

«Είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για στόχους, πρέπει να είμαστε ταπεινοί. Αυτές οι νίκες μας δίνουν όμως το δικαίωμα να κοιτάμε ψηλά. Αυτά τα παιδιά, αξίζει να σχολιαστούν, για το τι κάνει ο Βόλος και κερδίζει, όχι τι δεν κάνουν οι άλλες ομάδες και χάνουν. Αυτή η ομάδα έχει πολλά ακόμα να δώσει, πήραμε αυτοπεποίθηση από αυτή τη νίκη», δήλωσε ο προπονητής του Βόλου Κώστας Μπράτσος.

Ο διαιτητής Χρ. Βεργέτης (Αρκαδίας) σωστά απέβαλε τον Αλχο, ενώ έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ουές, Τσοκάνη, Μπαριέντος, Ντέλετιτς, Ντιόπ, Ιτούρμπε, Φαμπιάνο.

Βόλος: Κλέιμαν, Ουές, Εσκοβάλ, Σιέλης, Αλχο, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Παόλο Φερνάντες, Μεθκίδα (64’ Ματίγια), Ντέλετιτς (70’ Πίρινεν), Οζέγκοβιτς (86’ Κούτσιας).

Άρης: Κουέστα, Εμπακατά, Μαζικού, Πίρσμαν (Ενκουλού), Φαμπιάνο, Ντιόπ (46’ Ματέο Γκαρσία), Νταμπό (68’ Γκρέι), Μάνου Γκαρθία, Μαντσίνι, Ιτούρμπε (79’ Καμάτσο), Πάλμα (74’ Ζερβίνιο).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter