Βόλος: Λουκέτο και «τσουχτερά» πρόστιμα σε τρία γνωστά καταστήματα

Βόλος: Λουκέτο και «τσουχτερά» πρόστιμα σε τρία γνωστά καταστήματα

Σε τρία γνωστά καταστήματα του Βόλου μπαίνει λουκέτο μέχρι και 15 ημερών και τα πρόστιμα φθάνουν συνολικά στα 20.000 ευρώ, αφού στα πλαίσια ελέγχων για τον περιορισμό του κορονοϊού διαπιστώθηκαν χθες το βράδυ σοβαρές παραβάσεις, να επιβληθούν πρόστιμα και τιμωρίες αλλά να γίνουν και συλλήψεις των υπευθύνων των καταστημάτων.

Συγκεκριμένα στις 10 χθες το βράδυ σε έλεγχο από αστυνομικούς σε καφέ-ζαχαροπλαστείο διαπιστώθηκε ότι εξυπηρετούνταν σε εξωτερικό χώρο δύο πελάτες οι οποίοι στερούνταν πιστοποιητικού εμβολισμού ή νόσησης και δεν είχαν ούτε πιστοποιητικά rapid test. Συνελήφθη ο υπεύθυνος και του επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ και επταήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος, ενώ από 300 ευρώ, βεβαιώθηκαν και στους δύο πελάτες.

Σε άλλη περίπτωση, τις πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη ο υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης και αναζητείται ο 59χρονος ιδιοκτήτης, αφού στο εσωτερικό του καταστήματος εξυπηρετούνταν τουλάχιστον 200 πελάτες αντί 80 που προβλεπόταν. Επιβλήθηκε πρόστιμο 5.300 ευρώ και 15 ημέρες αναστολή λειτουργίας. Σε άλλο κέντρο διασκέδασης, συνελήφθη ο προσωρινά υπεύθυνος και αναζητείται ο ιδιοκτήτης, που είναι αλλοδαπός, επειδή το κατάστημα εξυπηρετούσε 400 πελάτες αντί για 132. Το κατάστημα θα κλείσει για 15 ημέρες και επιβλήθηκε πρόστιμο 5.300 ευρώ.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter