Βόλος: Νέο βίντεο από το τραγικό τροχαίο με θύμα το μόλις τεσσάρων μηνών βρέφος (Video)

Βόλος: Νέο βίντεο από το τραγικό τροχαίο με θύμα το μόλις τεσσάρων μηνών βρέφος (Video)

Νέο βίντεο ντοκουμέντο με το τραγικό τροχαίο στον Βόλο με θύμα ένα βρέφος μόλις τεσσάρων μηνών, είναι στη διάθεση ανακριτή και εισαγγελέα. Το βρέφος βρήκε τραγικό θάνατο όταν μηχανή παρέσυρε τον παππού που το κρατούσε στην αγκαλιά.

Στο βίντεο, που δημοσίευσαν τα gegonota.news, διακρίνεται ο 54χρονος την ώρα που επιχειρεί να διασχίσει τον δρόμο. Λιγό μετά, η μηχανή που οδηγούσε ο 33χρονος παρέσυρε και τους δύο.

Το μωρό έφυγε από την αγκαλιά του παππού και έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του ο 33χρονος οδηγός μηχανής ενώ του απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα.

Την ίδια στιγμή, σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε το βρέφος με τα δύο του αγαπημένα λούτρινα αρκουδάκια στο μικρό λευκό φέρετρο με τους γονείς του να βάζουν και μια λούτρινη καρδιά.

Η νεκροψία έδειξε πως το τεσσάρων μηνών κοριτσάκι έφερε βαριές κακώσεις στο κεφάλι. Η Χρυσαυγή Κούση, η ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό του 4 μηνών βρέφους έκανε λόγο για βαριά κάκωση κεφαλής, «συμβατή με πτώση εξ ύψους και πρόσκρουση της κεφαλής επί του οδοστρώματος. Το βρέφος είχε μόνο ένα σημάδι στο πρόσωπό του», σημείωσε η κ. Κούση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter