Βόλος: Ο 33χρονος φέρεται να εκβίαζε την 18χρονη – «Έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι» υποστήριξε ο 50χρονος (Video)

Βόλος: Ο 33χρονος φέρεται να εκβίαζε την 18χρονη – «Έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι» υποστήριξε ο 50χρονος (Video)

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το στυγερό έγκλημα στον Βόλο, με δράστη έναν 50χρονο και θύμα τον 33χρονο κουνιάδο του, ο οποίος φέρεται πως βίαζε την κόρη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το χέρι του 50χρονου όπλισε η αποκάλυψη της 18χρονης κόρης του ότι τη βίαζε ο 33χρονος από τα 9 της χρόνια και το τελευταίο διάστημα την εκβίαζε ότι θα δημοσιοποιήσει βίντεο και φωτογραφίες.

Διαβάστε επίσης: Βόλος: Το ραντεβού στην Αγριά και η εκτέλεση με μία σφαίρα – Το χρονικό της δολοφονίας του 33χρονου

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα αποκαλύφθηκαν όταν η νεαρή ζητούσε χρήματα για το ενοίκιο στην πόλη όπου σπουδάζει. Όπως διαπίστωσε ο πατέρας της, τα ενοίκια δεν πληρώνονταν, γιατί η 18χρονη δεχόταν εκβιασμό από τον 33χρονο για 3.000 ευρώ, ώστε να μην αποκαλύψει φωτογραφίες τους. Η νεαρή κοπέλα αναγκάστηκε αρχικά να πει στον πατέρα της πως εκβιαζόταν και σε δεύτερο χρόνο αποκάλυψε τον δράστη και όσα συνέβαιναν.

«Δηλητηρίαζε το παιδί μου, έκανα αυτό που έπρεπε, πατέρας είμαι» υποστήριξε ο καθ’ ομολογίαν δράστης. Όπως είπε, «το τελευταίο διάστημα που η κόρη μου σπούδαζε ζητούσε χρήματα να της στέλνω. Κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά όταν ο σπιτονοικοκύρης του διαμερίσματος που μένει με πήρε τηλέφωνο ότι του χρωστούσε ενοίκια ενώ εγώ και η μητέρα στέλναμε κανονικά χρήματα. Όταν μίλησα με το παιδί για να δω τι συμβαίνει άρχισε να κλαίει και να μου λέει όλα όσα ζούσε με τον 33χρονο που τη βίαζε και τα βίντεο που είχε και την εκβίαζε και της έπαιρνε τα λεφτά».

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Την ίδια ώρα, ο 50χρονος οδηγήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, όπου σύμφωνα με όσα μεταδίδει το gegonota.news, του ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ο δικηγόρος του Μιχ. Βασιλικός ζήτησε και πήρε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα για την απολογία του στον Ανακριτή.

Το χρονικό της δολοφονίας

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η πρόθεση του πατέρα ήταν να υποβάλει μήνυση σε βάρος του 33χρονου και ήταν έτοιμοι μαζί με την κόρη του να την καταθέσουν. Όταν, όμως, εξέδωσαν για να συμπεριλάβουν στη μήνυση τα μηνύματα και τις απειλές, ο πατέρας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του απ’ όσα διάβασε.

Ο 50χρονος ζήτησε από τη σύζυγό του να πάει ο αδερφός της να τον βοηθήσει με πρόφαση πως είχε μηχανική βλάβη στο όχημα του. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στα «Αστέρια» Αγριάς, λογομάχησαν και ήρθαν στα χέρια.

Δείτε επίσης: Βόλος: 50χρονος σκότωσε τον κουνιάδο του όταν έμαθε ότι βίαζε την κόρη του

Τότε ο 50χρονος τον χτύπησε με το όπλο στο κεφάλι. Το θύμα προσπάθησε να του πάρει το όπλο και πάνω στον καυγά εκπυρσοκρότησε, όπως ισχυρίστηκε ο δράστης στην αστυνομία.

«Θόλωσα δεν μπορούσα να πιστέψω τι έκανε στο παιδί μου», φέρεται να είπε ο 50χρονος, ενώ η 18χρονη κόρη του είναι τρομοκρατημένη μετά τα όσα συνέβησαν.

Ο 33χρονος Ι.Π διέμενε στην πόλη του Βόλου και συγκεκριμένα στην οδό Γαρέφη, όπως αναφέρει το gegonota.news που παρέθεσε σχετική φωτογραφία.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη, χθες (09-01-2024) το βράδυ στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, ο δράστης συναντήθηκε με άλλον αλλοδαπό άνδρα σε περιοχή του Βόλου και υπό συνθήκες που διερευνώνται, ο παθών τραυματίστηκε θανάσιμα ένεκα πυροβολισμού από κυνηγετικό όπλο που έφερε ο δράστης.

Ο δράστης ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές, ενώ λίγη ώρα αργότερα παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη.

Κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο και ένα φυσίγγιο.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter