Βόλος – ΟΦΗ 3-1: Tον ανέτρεψε κι ελπίζει στην παραμονή του (Video)

Βόλος – ΟΦΗ 3-1: Tον ανέτρεψε κι ελπίζει στην παραμονή του (Video)

Ο Βόλος ήθελε πιο πολύ το ματς στη μάχη που δίνει για την παραμονή του στην κατηγορία και νίκησε 3-1 με ανατροπή τον ΟΦΗ για την 25η και προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League.

Ο αναγεννημένος -με τον Τραϊανό Δέλλα στον πάγκο- ΟΦΗ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με καταπληκτικό σουτ του Λάρσον από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο 13’. Όμως οι γηπεδούχοι πίεσαν την άμυνα των Κρητικών και κατάφεραν στο 31’ να βρουν το γκολ της ισοφάρισης με τον Ντε Καμπς κι αφού μπάλα κόντραρε στον Βούρο.

Στο 62’ ο Βόλος έφτασε στην ανατροπή με κεφαλιά του Σιέλη από φάουλ-σέντρα του Ασεχνούν και στο 70’ ο Μπερτόγλιο με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 για τους Βολιώτες.

Ο διαιτητής Ανδριανός «κιτρίνισε» τους Γκλέιζερ, Νέιρα, Τρουιγέ, Λ. Φελίπε, Γκαρσία, Καλογερόπουλο, Ισέκα,Γκαγιέγκος.

ΒΟΛΟΣ: Κόβατς, Αλχο, Σιέλης, Καλογερόπουλος, Μύγας, Τσοκάνης, Ντε Καμπς (65’ Λούνα), Τρουιγιέ (46’ Μπερτόγλιο), Ασεχνούν (82’ Μωραϊτης), Κόμπα (90’+4’ Ολιβέρα), Γκαρσία.

ΟΦΗ: Μπάουμαν, Λάρσον, Βούρος, Λουκάο, Αμπάντα, Γκλάζερ (67’ Γκαγιέγκος), Μεγιάδο (73’ Αποστολάκης), Ριέρα (67’ Μοσκέρα), Μπάκου, Νέιρα (41’ Χιμένεθ), Φελίπε (73’ Ισέκα).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter