Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-2: Νίκη… έξι πόντων με εκτελεστή Κόντε

Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-2: Νίκη… έξι πόντων με εκτελεστή Κόντε

Τεράστια νίκη αξίας… έξι πόντων πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο Πανθεσσαλικό με 2-1 επί του Βόλου, μίας ομάδας με την οποία παλεύουν για την παραμονή στην κατηγορία. Χρυσός σκόρερ των δύο γκολ ο Πέδρο Κόντε.

Μόλις στο 4’ ο Νάγκι έσωσε το σουτ του Γκαρσία, ενώ στο 10’ ο Κόμπα από πολύ κοντά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 15’ ήταν σειρά του ΠΑΣ να χάσει πολύ καλή ευκαιρία όταν την κεφαλιά του Εραμούσπε έδιωξε καταπληκτικά ο Κόβατς σε κόρνερ. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε στο 22’ με τον γκολκίπερ του Βόλου να μπλοκάρει αυτή τη φορά. Στο 30’ πάλι ο Εραμούσπε από κόρνερ έπιασε την κεφαλιά ο Κόβατς απέκρουσε, ο Κόντε πήρε το ριμπάουντ κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε αρχικά για οφσάιντ. Όμως μετά τον έλεγχο του VAR το γκολ μέτρησε κανονικά (0-1 στο 32’). Ο Βόλος έχασε την αυτοσυγκέντρωση του και ο ΠΑΣ λίγο έλειψε στο 43’ με κεφαλιά του Παμλίδη να φτάσει και στο 0-2.

Στο β’ μέρος η «απάντηση» των γηπεδούχων ήταν άμεση καθώς ο Ασεχνούν με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ έγραψε το 1-1 στο 47’. Μετά το 60’ ο ρυθμός με τα συνεχόμενα φόυλ έπεσε και στο 66’ ο Κόβατς έσωσε σε κόρνερ μακρινό σουτ του Παντελάκη, Όμως ο ΠΑΣ που επέμεινε στην επίθεση, κατάφερε στο 72’ να φτάσει στο 1-2. Από έξοχο συνδυασμό Ντεμίρ- Κιάκου- Κόντε, ο Ισπανός φορ από κοντά, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ (και 6ο συνολικά φέτος), έδωσε ξανά προβάδισμα στον ΠΑΣ.

Ο Βόλος πίεσε στο τελευταίο δεκάλεπτο για την ισοφάριση αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων που δεν παρέλειπαν να βγαίνουν επικίνδυνα στην επίθεση. Στη τελευταία φάση του ματς ο Σούλης έκανε την απόκρουση του ματς στο σουτ του Μωραϊτη και κράτησε την νίκη για την ομάδα του.

Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος «κιτρίνισε» τους Ροσέρο, Γκλάβτσιτς, Ασεχνούν, Τούτου, Σούλη.

ΒΟΛΟΣ: Κόβατς, Άλχο (46’ Κίτσος), Καλογερόπουλος, Ράσιτς, Μύγας, Ντε Καμπς (72’ Μπαριέντος), Γκλάβτσιτς (72’ Μωραϊτης), Ποπέσκου (62’ Ολιβέιρα), Ασεχνούν, Κόμπα (46’ Τρουιγιέ), Γκαρσία.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Νάγκι (62’ Σούλης), Τούτου, Μπακαδήμας, Εραμούσπε (46’ Παντελάκης), Κιάκος, Τζίνο (70’ Καραχάλιος), Λιάσος, Ριένστρα, Ροσέρο (88’ Σόρια), Παμλίδης (70’ Ντεμίρ), Κόντε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter