Βόλος: Πατέρας ξυλοκόπησε με σκουπόξυλο το 11χρονο παιδί του

Βόλος: Πατέρας ξυλοκόπησε με σκουπόξυλο το 11χρονο παιδί του

Γειτόνισσα είδε με τα μάτια της τον πατέρα να χτυπά αλύπητα το παιδί με το κοντάρι σκούπας στο μπαλκόνι του σπιτιού και ειδοποίησε την αστυνομία.

Σύμφωνα με όσα είπε η γυναίκα στους αστυνομικούς, ο άνδρας απειλούσε τον γιο του πως θα τον «λιώσει», ενώ το παιδί σφάδαζε από τους πόνους και τον εκλιπαρούσε να σταματήσει. Ο πατέρας έλεγε στο παιδί: «Θα σε αφήσω χωρίς πόδια».

Σύμφωνα με το gegonota.news, μέχρι να φτάσουν στο σπίτι οι αστυνομικοί το παιδί είχε τρέξει στην αυλή και ρωτούσε τρομαγμένο τον πατέρα του, που το ακολούθησε εάν «θα συνεχίσει να το δέρνει».

Όλα περιγράφονται στη δικογραφία, όπου κατηγορούμενος όμως δεν είναι ο πατέρας, αλλά η γειτόνισσα… καθώς ο πατέρας ενημερώθηκε για το πρόσωπο που κάλεσε την αστυνομία για να σωθεί το παιδί από τα χέρια του και κατέθεσε εναντίον της γειτόνισσάς μήνυση.

Στο μεταξύ, η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Βόλου που ενημερώθηκε πως ένα παιδί χτυπήθηκε με ραβδί, εμφανίστηκε στο σπίτι του κακοποιητή για κοινωνικό έλεγχο, ένα μήνα μετά το περιστατικό όταν πλέον από το σώμα του παιδιού είχαν εξαφανιστεί οι μώλωπες, σύμφωνα τα στοιχεία στη δικογραφία.

Σύμφωνα με το gegonota.news, αναμένεται σύντομα να εκδικαστεί η μήνυση, ενώ ο δικαστής που εκδίκασε την αγωγή του πατέρα την απέρριψε και πίστεψε πως το παιδί είχε κακοποιηθεί. Ο πατέρας ζητούσε ως αποζημίωση 150.000 ευρώ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter