Βόλος: Πού επικεντρώνονται οι έρευνες για τη ληστεία στο πάρτι με τους 8.000 φοιτητές

Βόλος: Πού επικεντρώνονται οι έρευνες για τη ληστεία στο πάρτι με τους 8.000 φοιτητές

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες ώστε να βρεθούν οι αίτιοι πίσω από την κλοπή του ταμείου στο πάρτι των 8.000 φοιτητών στον Βόλο.Το ενδεχόμενο εμπλοκής των φοιτητών – διοργανωτών απομακρύνεται, σύμφωνα με όσα αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο gegonota.news.

Οι αρχές διερωτώνται πως φοιτητές ανέλαβαν ένα τέτοιο οικονομικό ρίσκο ώστε να διοργανώσουν ένα event που με τα χρόνια εξελίχθηκε σε πανελλαδικό γεγονός, προσελκύοντας μάλιστα και συγκεκριμένους χορηγούς.

Παράλληλα στο «μικροσκόπιο» μπαίνει ο τρόπος φύλαξης του χώρου, αλλά και ο τρόπος με τον οποίον σχεδιάστηκε και διοργανώθηκε ένα από τα πιο γνωστά πάρτι στις τάξεις των φοιτητών.

Το χρονικό της ληστείας

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, όλα έγιναν στις 6:30 το πρωί στο αμφιθέατρο όπου γινόταν καταμέτρηση των χρημάτων. Ένας φοιτητής, σύμφωνα με το gegonota.news κατέθεσε πως την ώρα της καταμέτρησης μπήκαν στο χώρο δύο άτομα τα οποία ήταν άγνωστα στην ομάδα των τεσσάρων ατόμων που μετρούσε τα ποσά. Ο ένας κρατούσε όπλο και φορούσε κουκούλα και ο δεύτερος χειρουργική μάσκα και καπέλο.

Πρώτα χτύπησαν με το όπλο στο κεφάλι έναν φοιτητή και στη συνέχεια μπήκαν στον χώρο. Χαμηλόφωνα είπε ο ένας: «Φέρτε τα λεφτά». Οι φοιτητές, σύμφωνα με τις καταθέσεις τους, νόμιζαν πως τους έκαναν πλάκα φίλοι τους, αλλά η κατάσταση πήρε άλλη τροπή. «Όταν προέταξαν το όπλο, τα χάσαμε», φέρεται να κατέθεσαν, με τους ληστές να απομακρύνονται από την οδό Σέκερη με ένα μαύρο αυτοκίνητο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter