«Βόμβα» Ερντογάν: Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την πολιτική το… 2028

«Βόμβα» Ερντογάν: Ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την πολιτική το… 2028

Την οριστική του αποχώρηση του από τα δημόσια αξιώματα με την λήξη τη θητείας του το 2028, ανακοίνωσε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Σε ομιλία του στο Ίδρυμα Τουρκικής Νεολαίας (TUGVA), o επί περίπου 20 χρόνια ισχυρός άνδρας της Τουρκίας, ανακοίνωσε το τέλος εποχής λέγοντας χαρακτηριστικά: «Συνεχίζω τη δουλειά μου ασταμάτητα. Κυριολεκτικά τρέχουμε χωρίς να αναπνέουμε. Για μένα, αυτό είναι το τέλος, αυτές οι εκλογές (σ.σ. οι δημοτικές εκλογές της 31ης Μαρτίου) είναι οι τελευταίες μου με την εξουσία που μου δίνει ο νόμος. Το αποτέλεσμα που θα βγει, θα είναι η μεταβίβαση μιας κληρονομιάς στα αδέλφια μου που θα έρθουν μετά από μένα. Γι’ αυτό κάναμε τις προετοιμασίες μας αναλόγως και κάναμε το βήμα αυτό. Πρέπει να ενεργήσουμε αναλόγως, ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε την απάντηση το βράδυ της 31ης Μαρτίου. Ας ελπίσουμε να ξεκινήσουμε μια νέα εποχή από την 1η Απριλίου».

Όπως πρόσθεσε με προεκλογική θέρμη, αφού έριξε την βόμβα: «Ελπίζω ότι θα κάνουμε την αλλαγή σε όλα τα μέρη, ειδικά στην Κωνσταντινούπολη, την Άγκυρα και τη Σμύρνη. Επειδή τα μάτια είναι εδώ».

Διαβάστε επίσης: Συνάντηση Ερντογάν με Αμπάς – Για γενοκτονία κατηγόρησε το Ισραήλ ο Τούρκος πρόεδρος

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter