«Βόμβα» Φουρθιώτη: Απευθύνεται στον Τσίπρα και αποκαλύπτει τηλεφωνικές κλήσεις με Γεραπετρίτη και Ρωμανό!

«Βόμβα» Φουρθιώτη: Απευθύνεται στον Τσίπρα και αποκαλύπτει τηλεφωνικές κλήσεις με Γεραπετρίτη και Ρωμανό!

Με tweet που απευθύνεται στον Αλέξη Τσίπρα, ο Μένιος Φουρθιώτης αποκαλύπτει μια σειρά από τηλεφωνικές κλήσεις που είχε με τον Γιώργο Γεραπετρίτη, υπουργό Επικρατείας της κυβέρνησης, και τον Νίκο Ρωμανό, διευθυντή του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Φουρθιώτης απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ γράφει: «Κύριε Τσίπρα περιμένω πρόσκληση σας για να απαντήσω εγώ ποιος και με ποιον γνωρίζετε… αρχίζω με αυτή τη δημοσίευση και έρχονται γραπτά μηνύματα»…

Ο  Σιγάλας και η… αμαρτωλή καμπάνια της Κτηματολόγιο ΑΕ

Όπως βλέπουμε από την πιο πάνω εικόνα που δημοσιοποίησε ο Φουρθιώτης, εκτός από τους Γεραπετρίτη και Ρωμανό, υπάρχουν τηλεφωνικές κλήσεις και με τον Νίκο Σιγάλα. Πρόκειται για τον “πολιτικό επιστήμονα” και “σύμβουλο επικοινωνίας” που έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τον υπουργό Εργασίας Κ. Χατζηδάκη. Να θυμίσουμε επίσης ότι είχε εμπλοκή στην “αμαρτωλή” καμπάνια του Κτηματολογίου, την οποία είχε αποκαλύψει το Documento. Πιο συγκεκριμένα, ήταν εισηγητής του εν λόγω επικοινωνιακού προγράμματος ως Διευθυντής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Κτηματολόγιο ΑΕ που ήταν τότε και διευθυντής του γραφείο τύπου του Γιώργου Σουφλιά.

Τι απάντησαν στο documentonews.gr Οικονόμου και Ρωμανός

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός στο documentonews.gr το οποίο επικοινώνησε μαζί του, απαντώντας ότι θα υπάρξει ανακοίνωση από τον υπουργό Επικρατείας Γ. Γεραπετρίτη.

Σε ανάλογη επικοινωνία του documentonews.gr  με τον Νίκο Ρωμανό, η απάντησή του ήταν ότι «δεν είναι σοβαρά πράγματα να ασχολούμαστε με το τι κάνει ο κ. Φουρθιώτης», παρότι στο πρόσφατο παρελθόν ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της ΝΔ ήταν συχνά συνδαιτυμόνας στα τηλεοπτικά πάνελ του Φουρθιώτη.

Να θυμίσουμε επιπλέον ότι τον περασμένο Νοέμβριο, είχε ξεσπάσει θύελλα στη βουλή, όταν αναφερόμενος στα λεφτά από την λίστα Πέτσα που παρ’ ολίγο να κατευθυνθούν στον υπόδικο για κακουργήματα Μένιο Φουρθιώτη, ο Αλέξης Τσίπρας είχε ρωτήσει ευθέως τον Γεραπετρίτη, για το εάν διατηρεί σχέσεις με τον παρουσιαστή!

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter