«Βόμβα» Χαρδαλιά: Τη Δευτέρα θα εισηγηθώ την αναστολή του πρωταθλήματος της Super League 2

«Βόμβα» Χαρδαλιά: Τη Δευτέρα θα εισηγηθώ την αναστολή του πρωταθλήματος της Super League 2

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, γνωστοποιεί ότι ότι θα ζητήσει την Δευτέρα την αναστολή της Super League 2.

Αφορμή στάθηκε η μη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων σε αγώνα της Super League 2. Ο κ. Χαρδαλιάς διευκρινίζει ότι “ουδεμία εμπλοκή έχει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στα ζητήματα για τα οποία, μέσω ανώνυμων ρεπορτάζ, αδίκως κατηγορείται”.

Ωστόσο, πρόκειται να εισηγηθεί την αναστολή των αγώνων της Super League 2 καθώς σημειώνει πως “είναι ώρα ευθύνης απέναντι στη Δημόσια Υγεία για όλους όσοι την επικαλούνται αποσπασματικά, αλλά δυσκολεύονται να την υπηρετήσουν πιστά και απαρέγκλιτα”.

Η δήλωση του Νίκου Χαρδαλιά:

“Σε συνέχεια των παντελώς αβάσιμων ρεπορτάζ που αναπαρήγαγαν τις τελευταίες ημέρες οι τηλεοπτικοί σταθμοί Σκάι και Mega, καθώς και μερίδα του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου, σε σχέση με δήθεν ολιγωρία ή και συγκάλυψη της Πολιτικής Προστασίας στην απαράδεκτη καταστρατήγηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και όρων μετακίνησης απο ποδοσφαιρική ομάδα της Superleague 2, θα ήθελα να καταστήσω σαφή κάποια πράγματα.

Αρμόδια για την τήρηση και την επιτήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων της Super League 2 (και κάθε άλλης αθλητικής δραστηριότητας) είναι αποκλειστικά η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ενώ την αποκλειστική ευθύνη και για τη διαδικασία έγκρισης των μετακινήσεων των ομάδων έχει η διοργανώτρια Αρχή, όπως ρητά προβλέπεται στις σχετικές ΚΥΑ και διατάξεις.

Ως εκ τούτου, ουδεμία εμπλοκή έχει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στα ζητήματα για τα οποία, μέσω ανώνυμων ρεπορτάζ, αδίκως κατηγορείται.

Σε κάθε περίπτωση και λαμβάνοντας υπόψη τόσο την αδυναμία της διοργανώτριας Αρχής να επιβάλλει την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, όσο και την έλλειψη των απαραίτητων αντανακλαστικών της για την τιμωρία εκείνων που τα παραβιάζουν, τη Δευτέρα 10 Μαΐου, προτίθεμαι προσωπικά να εισηγηθώ στην Επιτροπή Επιδημιολόγων την ΑΝΑΣΤΟΛΗ διεξαγωγής των αγώνων του πρωταθλήματος της Super League 2.

Είναι ώρα ευθύνης απέναντι στη Δημόσια Υγεία για όλους όσοι την επικαλούνται αποσπασματικά, αλλά δυσκολεύονται να την υπηρετήσουν πιστά και απαρέγκλιτα”.

Πηγή: thestival.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter