«Βοναπάρτης» εγκλωβισμένος στο κλουβί των υποκλοπών και συρόμενος σε πρόωρες εκλογές

«Βοναπάρτης» εγκλωβισμένος στο κλουβί των υποκλοπών και συρόμενος σε πρόωρες εκλογές

Τα επίσημα ενημερωτικά σημειώματα των υποκλοπών της ΕΥΠ με τους κωδικούς έφταναν στο μέγαρο Μαξίμου με τελικό αποδεκτή τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

* Μάθαινε ότι ο Θωμάς δεν ήταν σπίτι και τον εντόπιζε με το λογισμικό να στήνει δουλείες στην… Χαβάη τις οποίες και έσπευδε να του τις χαλάει βάζοντας τον Στέλιο να στριφογυρίζει σαν μύγα του ΙΚΕΑ στο ρουθούνι του.

* Του κάρφωνε η Αλεξάνδρα ότι ο Κωσταντής είχε συμπάθεια στην… Μυτιλήνη και επειδή ήταν τόπος καταγωγής του Βαξεβάνη τον ταύτιζε με το Documento. Πιάσε το αβγό και κούρευ ´ το. Επι ένα χρόνο παρακολουθούσε κάθε κίνηση του Κωσταντή και αντί για τον «Μυτηλινιό» έπεφτε στον «Σαντορινιό» που κάνει αυτές τις οικολογικές εθελοντικές δράσεις αλλά το ενδιαφέρον του είναι και στα επιχειρηματικά πρότζεκτ των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) και την ΕΥΔΑΠ… Δεν του άρεσε του Κυριάκου που ο Κωσταντής είχε «σχέσεις συνεργασίας παραπάνω από τις προβλεπόμενες» με την ηγεσία της ΔΕΗ και ότι «αναζητούσε ενδοεταιρικές πληροφορίες» και γι αυτό τον τιμώρησε…

* Ήθελε να στεγανοποιήσει τον χώρο των εξοπλισμών για να μπορεί να παίζει μπάλα μόνος του και καλωδίωνε τις κεφαλές για να έχει τον απόλυτο έλεγχο. Άκουγε τον αρχηγό να μιλάει απαξιωτικά για τους πολιτικούς και ιδιαιτέρως για τον υπουργό και να τον αφήνει να εκτίθεται σε μείζονα επιχειρησιακά θέματα (ελικόπτερα Black Hawk). Και πολλά αλλά που δεν είναι του παρόντος…

Τα επίσημα ενημερωτικά σημειώματα της ΕΥΠ με τους κωδικούς έφταναν στο μέγαρο Μαξίμου με τελικό αποδεκτή τον ίδιο τον πρωθυπουργό. Ακόμη και σήμερα οι εναπομείναντες συνεργάτες της επιτελικής ομάδας, στις κατ΄ ιδιαν συνομιλίες τους ομολογούν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έβλεπε τις υποκλοπές ως σπορ που είχε εθιστεί με αυτό. Μέσα από τις υποκλοπές τις απομαγνητοφωνήσεις , τα SMS, τα e-mails και τα ενημερωτικά σημειώματα της ΕΥΠ είχε την ακτινογραφία της κυβέρνησης του και των αντιπάλων του, τις υπόγειες διαδρομές πολιτικών – δημοσιογράφων- επιχειρηματιών και νταραβεριτζήδων. Ένιωθε ως «Βοναπάρτης» που ελέγχει και εξουσιάζει τους πάντες και τα πάντα και ότι τίποτα δεν του ξεφεύγει.

Να όμως που το έξυπνο πουλάκι από την μύτη πιάνεται. Και ο Μητσοτάκης βρίσκεται ήδη εγκλωβισμένος στο κλουβί.

Ο Τσίπρας κατέχει στα χέρια του ντοκουμέντα! Όλα τα αποδεικτικά -επίσημα- στοιχεία που στοιχειοθετούν το έγκλημα Μητσοτάκη με τις υποκλοπές. Ωστόσο ο Τσίπρας ως πρώην και μελλοντικός πρωθυπουργός κινείται εντός των θεσμικών ορίων και στην παρούσα φάση θέτει προ των ευθυνών τους την Δικαιοσύνη και την Αρχή Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών. Παράλληλα καλεί και ξανακαλεί, προκαλεί τον πρωθυπουργό να προσέλθει στην Βουλή να δώσει εξηγήσεις αλλά εκείνος το αποφεύγει υποδηλώνοντας αυτομάτως πολιτική αδυναμία και ενοχή!

Μπήκαμε ήδη σε μια χρονική περίοδο με δράσεις και εκπλήξεις που πιθανότατα θα φέρουν κατά πολύ νωρίτερα τις εθνικές εκλογές με τον Μητσοτάκη συρόμενο σε αυτές.

Πηγή: ieidiseis.gr 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter