Βόρεια Ελλάδα: Ποινική δίωξη σε πατέρα για τον βιασμό του ανήλικου γιου του

Βόρεια Ελλάδα: Ποινική δίωξη σε πατέρα για τον βιασμό του ανήλικου γιου του

Μια νέα σοκαριστική καταγγελία σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου έρχεται στο φως της δημοσιότητας, καθώς πατέρας από τη Βόρεια Ελλάδα, κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση τον 4χρονο γιο του, με τη γιαγιά, την πρεσβυτέρα, παρούσα, να συμμετέχει και εκείνη στην φρικιαστική πράξη.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την εκπομπή Live News στο Mega, η μητέρα ενός τετράχρονου αγοριού κατήγγειλε ότι ο πρώην σύντροφός της και πατέρας του παιδιού το βίαζε συστηματικά, εις γνώση μάλιστα της μητέρας του.

Η μητέρα είπε πως «ο 4χρονος είπε ότι δεν ήθελε να πάει σχολείο, γιατί πήγαινε να τον πάρει ο πατέρας του και ύστερα πήγαιναν στο δικό του το σπίτι». Εξήγησε ότι δεν ήθελε να πηγαίνει εκεί, γιατί όπως είπε, ο μπαμπάς και η γιαγιά του τον χτυπούσαν και έδειξε τα σημεία.

Η μητέρα του παιδιού, που κατήγγειλε ότι και η ίδια είχε πέσει θύμα κακοποίησης απ’ τον πρώην σύντροφό της, αποφάσισε να απευθυνθεί στις Αρχές όταν παρέλαβε τον γιο της μετά το τέλος του καλοκαιριού. «Τον έδωσα 25 κιλά και μου τον έφερε 18. Το παιδί κόλλησε επάνω μου, άρχισε να σπαράζει…είδα μώλωπες σε όλο του το σώμα, ήταν νευρικό και ανήσυχο» δήλωσε η ίδια.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του Mega χρειάστηκαν αρκετές συνεδρίες με ψυχολόγο και κοινωνική λειτουργό ώστε το παιδί να μπορέσει να μιλήσει για όσα φέρεται να βίωσε στα χέρια του πατέρα και της γιαγιάς του.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter