«Voucher» για πρόστιμο από κλήση δίνει στον… εαυτό του ο διοικητής του ΟΑΕΔ

«Voucher» για πρόστιμο από κλήση δίνει στον… εαυτό του ο διοικητής του ΟΑΕΔ

Τη στιγμή που οι πολίτες προσδοκούν ένα voucher κοινωνικού τουρισμού μέσω του υπουργείου Εργασίας, ο διοικητής του ΟΑΕΔ, που υπάγεται στο ίδιο υπουργείο, διεκδίκησε και έλαβε(!) το δικό του… voucher.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σπυρίδων Πρωτοψάλτης, έλαβε κλήση με αυτοκίνητο της υπηρεσίας αξίας 200 ευρώ ενώ βρισκόταν εκτός Αθηνών (άγνωστο αν ήταν σε αποστολή ή για άλλους λόγους…) Σαν να μην έφτανε αυτό, όπως φαίνεται και στο αποκαλυπτικό έγγραφο, το ποσό εγκρίθηκε στο ακέραιο από το ΔΣ της ΔΥΠΑ (σ.σ. ΟΑΕΔ).

Για να μην το επιβαρυνθεί ο διοικητής του ΟΑΕΔ το επιβαρύνονται τελικά οι φορολογούμενοι, με απόφαση του υπουργείου Εργασίας, το οποίο μόλις χθες Πέμπτη έριξε… πόρτα στις ελπίδες χιλιάδων φορολογούμενων για voucher διακοπών σε Εύβοια και Σάμο καθώς ο αριθμός των αιτήσεων στο gov.gr συμπληρώθηκε σε λιγότερο από 2 ώρες.

Συγκεκριμένα, στο έγγραφο που δημοσιεύει το documentonews.gr αναφέρεται: «ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΠΟΣΟΥ ΔΙΑΚΟΣΙΩΝ (200) ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜO ΥΠΠΗΡΕΣΙΑΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ 2741/64/17.05.2022».

Και προσθέτει: «Το Δ.Σ. της Δ.ΥΠ.Α αποφασίζει την έκδοση απόφασης ανάληψης υποχρέωσης για το διοικητικό πρόστιμο που ανέρχεται στο ύψος των διακοσίων 200,00 ευρώ σε βάρος των πιστώσεων του ΚΑΕ 0899.00 «ΛΟΙΠΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ» και την έγκριση καταβολής του ποσού».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter