Βούλα: Ακόμη ένα περιστατικό βίας – Ομάδα μαθητών επιτέθηκε σε τρεις ανήλικους

Βούλα: Ακόμη ένα περιστατικό βίας – Ομάδα μαθητών επιτέθηκε σε τρεις ανήλικους

Καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με όλο και περισσότερα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων, οι οποίοι ουκ ολίγες φορές καταλήγουν να τραυματίζονται, αρκετές φορές σοβαρά. Μόνο την Τρίτη, δύο νέες υποθέσεις σε Γλυφάδα και Παλαιό Φάληρο είδαν το φως της δημοσιότητας, προκαλώντας ανησυχία σε γονείς και μαθητές.

Ομάδα 11 ατόμων επιτέθηκε σε ανήλικους

Πιο συγκεκριμένα τη Δευτέρα, γύρω στις 7 το απόγευμα, ομάδα που αποτελούνταν από 11 άτομα, όλοι τους μαθητές Επαγγελματικού Λυκείου της Γλυφάδας, επιτέθηκε σε δύο 17χρονα αγόρια και ένα 16χρονο. Όλοι είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αναγνωριστούν.

Ένας 16χρονος συνελήφθη από την αστυνομία και κατηγορείται για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Πηγές της αστυνομίας αναφέρουν πως ένα από τα θύματα φοιτά επίσης στο ίδιο σχολείο με τους δράστες της επίθεσης, ενώ τα δύο άλλα είναι μαθητές Λυκείου της Βούλας, περιοχή όπου και έγινε η επίθεση. Έρευνα διενεργεί το αστυνομικό Τμήμα Ασφαλείας Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

11χρονο αγόρι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

Τα περιστατικά ωμής βίας δεν τελειώνουν εδώ. Στο δήμο Παλαιού Φαλήρου και πιο συγκεκριμένα έξω από το κολυμβητήριο της περιοχής, ένα 11χρονο αγόρι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, νωρίς χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης της επίθεσης στάθμευσε το αυτοκίνητό του και κατεβαίνοντας τραυμάτισε τον 11χρονο σε σημεία του προσώπου και του σώματός του. Αμέσως μετά επιβιβάστηκε στο όχημά του και τράπηκε σε φυγή. Οι αστυνομικοί διενεργούν έρευνα για τον εντοπισμό του και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν στην διάθεσή τους τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος.

Διαβάστε επίσης: Παλαιό Φάληρο: Νέο περιστατικό ξυλοδαρμού ανηλίκου – Βγήκε από το αυτοκίνητο και επιτέθηκε σε 11χρονο

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter