Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ προς Πατούλη: «Όσο και να βρίζετε τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μητσοτάκης θα σας αδειάζει για όλα»

Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ προς Πατούλη: «Όσο και να βρίζετε τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μητσοτάκης θα σας αδειάζει για όλα»

Κοινή δήλωση-απάντηση στην απαράδεκτη ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής εξέδωσαν ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής του Β1` Βόρειου Τομέα Αθηνών, Κώστας Ζαχαριάδης και ο αναπλ. τομεάρχης Εσωτερικών, υπεύθυνος Αυτοδιοίκησης και βουλευτής Ευβοίας, Μίλτος Χατζηγιαννάκης καλώντας τον Γ. Πατούλη να σταθεί στο ύψος της θεσμικής του θέσης, μην γίνεται μικρός Μητσοτάκης, μην ψάχνει αποδιοπομπαίους τράγους, να αναλάβει τις ευθύνες του και να μιλήσει καθαρά και για τις ευθύνες των άλλων.

Η δήλωση των Κ. Ζαχαριάδη και Μ. Χατζηγιαννάκη

Κύριε Περιφερειάρχη ο Μητσοτάκης σας στοχοποιεί, απαντήστε του

Η στοχοποίηση του Περιφερειάρχη Αττικής από το Μέγαρο Μαξίμου για το επιτελικό Μπάχαλο στην Αττική τον ωθεί σε σκοτεινού χαρακτήρα αντιπαράθεση με την αξιωματική αντιπολίτευση.

Κακός σύμβουλος ο πανικός κ. Περιφερειάρχη, όσο και να βρίζετε τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Μητσοτάκης θα σας αδειάζει για όλα, θα σας τα φορτώσει όλα και στο τέλος θα σας πατάξει. Αναφερόμαστε και σε αυτά που πραγματικά έχετε ευθύνες και με θάρρος πρέπει να αναγνωρίσετε, αλλά και σε αυτά που προφανώς δεν έχετε ευθύνη και έχει ευθύνες η αποτυχημένη επιτελική μηχανή του κ. Μητσοτάκη και ψάχνει κατά την πάγια τακτική του Πρωθυπουργού να τα φορτώσει άλλου. Το ξέρετε, το ξέρατε πάντα…

Σταθείτε στο ύψος της θεσμικής σας θέσης κ. Πατούλη, μην γίνεστε μικρός Μητσοτάκης, μην ψάχνετε αποδιοπομπαίου τράγους, αναλάβετε τις ευθύνες σας και μιλήστε καθαρά και για τις ευθύνες των άλλων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter