Βουλευτής ΝΔ: Με τη δεκάωρη εργασία γλιτώνεις χρόνο μετακίνησης! (Video)

Βουλευτής ΝΔ: Με τη δεκάωρη εργασία γλιτώνεις χρόνο μετακίνησης! (Video)

Ευεργέτημα υπέρ του εργατικού δυναμικού της χώρας θεωρεί το αντεργατικό νομοσχέδιο ο βουλευτής της ΝΔ, Μανούσος – Κωνσταντίνος Βολουδάκης, ο οποίος από το βήμα της Βουλής ισχυρίστηκε πως με τη δεκάωρη εργασία (που θα πληρώνεται με ρεπό) οι εργαζόμενοι θα σπαταλούν κατά 20% λιγότερο χρόνο στις μετακινήσεις τους από και προς τον χώρο εργασίας.

«Ξέρετε ότι στην πράξη, έτσι κι αλλιώς, πολλοί δουλεύουν δεκάωρα και επειδή δεν υπάρχει ψηφιακή κάρτα εργασίας δεν ελέγχεται αυτό;» ρώτησε τους βουλευτές της αντιπολίτευσης ο κ. Βολουδάκης, αγνοώντας μάλλον ότι παραδέχεται πως επί ημερών ΝΔ στο τιμόνι της χώρας η εργοδοτική ασυδοσία μεσουρανεί.

Εν συνεχεία, ήρθε το κερασάκι στην τούρτα. Συγκεκριμένα, ο «γαλάζιος» βουλευτής είπε για τις μετακινήσεις των εργαζόμενων: «Ξέρετε ότι έτσι (σ.σ. με το δεκάωρο) θα κερδίσουν 20% στους χρόνους της μετακίνησής τους κάθε εβδομάδα;».

Οπότε, σύμφωνα με τον παραλογικό συλλογισμό του κ. Βολουδάκη, οι εργαζόμενοι θα πρέπει να επιζητούν την θέσπιση του 12ωρου (με αντιστάθμισμα ρεπό και όχι βεβαίως χρήματα) προκειμένου να αγγίξει το 40% η μείωση του χρόνου μετακίνησής τους!

Δείτε το βίντεο:

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter