Βουλευτής της ΝΔ καπηλεύεται βραβείο σε βιοκαλλιεργητή και δέχεται άμεση απάντηση: «Η κυβέρνηση σας δεν μας έχει βοηθήσει»

Βουλευτής της ΝΔ καπηλεύεται βραβείο σε βιοκαλλιεργητή και δέχεται άμεση απάντηση: «Η κυβέρνηση σας δεν μας έχει βοηθήσει»

Το βραβείο καλύτερου βιοκαλλιεργητή στην ΕΕ απονεμήθηκε σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στις Βρυξέλλες στον Θωμά Μόσχο από την Πολυκάρπη Καστοριάς. Μαζί με τον αδελφό του, ο κ. Μόσχος διευθύνει τη φάρμα της οικογένειας Μόσχου στην Καστοριά, η οποία είναι μια βιολογική κτηνοτροφική μονάδα που ειδικεύεται στην εκτροφή προβάτων και την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων.

Η κυρία Αντωνίου, βουλευτής Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας, έσπευσε με ανάρτησή της στα social media, να συγχαρεί τον κτηνοτρόφο, αναφέροντας ότι η κυβέρνηση στηρίζει με στοχευμένες δράσεις και πολιτικές τον αγροτικό κόσμο.

Η απάντηση του κ. Μόσχου ήταν άμεση, κατηγορώντας την βουλευτή ότι καπηλεύεται την προσωπική του δουλειά για να διαφημίσει την ανύπαρκτη αγροτική πολιτική της κυβέρνησης. Ανέφερε: «Η κυβέρνηση σας όχι απλά δεν μας έχει βοηθήσει, αλλά έχει σταθεί και εμπόδιο σε κάθε προσπάθεια ανάπτυξης της επιχείρησης μας».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter