Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ αποθεώνει τον Βορίδη – Τον αποκάλεσε «πολιτικό κλάσης»

Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ αποθεώνει τον Βορίδη – Τον αποκάλεσε «πολιτικό κλάσης»

Η βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη μιλώντας στη Βουλή την Τετάρτη 14 Απριλίου για το πυροτέχνημα της κυβέρνησης με τη ψήφο των αποδήμων, έφτασε στο σημείο να αποθεώσει τον Μάκη Βορίδη.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι ο υπουργός Εσωτερικών είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να ξεσηκώνει οργή, ενώ τον θεωρεί μέγα τακτικιστή και πολιτικό «κλάσης».

Απ΄ ότι φαίνεται στο ΚΙΝΑΛ θέλουν να τα έχουν καλά με την κυβέρνηση, καθώς δεν αποκλείεται στο μέλλον ένα ενδεχόμενο συγκυβέρνησης, όπως άλλωστε έχει γίνει και στο παρελθόν.

Ειδικότερα η Ευαγγελία Λιακούλη ανέφερε:

«Νομίζω ότι θα πρέπει να το δείτε προσωπικά, κύριε υπουργέ, αυτό και να επέμβετε σε αυτό. Μιλήστε με τους δημάρχους. Εμείς στα διαδικτυακά που κάνουμε βλέπουμε ότι περισσεύει η οργή αυτό τον καιρό και δεν νομίζω ότι είστε ο άνθρωπος που θέλει να ξεσηκώνει την οργή».

«Εσείς, λοιπόν, ως μέγας τακτικιστής είδατε το παράθυρο ευκαιρίας που σας άνοιξε η διφορούμενη και αντιφατική στάση του ΣΥΡΙΖΑ και ορθώς το εκμεταλλεύεστε. Πράγματι, φέρατε την αξιωματική αντιπολίτευση σε πολύ δύσκολη θέση, την καρφώσατε, με την πλάτη στον τοίχο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτήν τη στιγμή. Στρατηγική η δουλειά σας, εγώ τουλάχιστον το αναγνωρίζω από τη δική μου πλευρά. Όλοι σας ενθουσιασμένοι με την πολιτική νίκη και βλέπω μάλιστα να προσέρχονται και βουλευτές και να λένε “μπράβο, Βορίδη!”. Και αυτό είναι κάτι που σε έναν πολιτικό της δικής σας κλάσεως αρμόζει».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter