Βουλή: Αντάρτικο 9 βουλευτών των Σπαρτιατών σε Στίγκα – Ο Κασιδιάρης ελέγχει την πλειοψηφία της Κ.Ο.

Βουλή: Αντάρτικο 9 βουλευτών των Σπαρτιατών σε Στίγκα – Ο Κασιδιάρης ελέγχει την πλειοψηφία της Κ.Ο.

Ανακοίνωση εξέδωσαν εννέα βουλευτές των Σπαρτιατών κατά του Βασίλη Στίγκα επειδή ο τελευταίος «άδειασε» στην Ολομέλεια της Βουλής τον ειδικό αγορητή του κόμματος, Κωνσταντίνο Φλώρο, ο οποίος στήριξε την υποψηφιότητα Κασιδιάρη σε σχέση με τη δημαρχία της Αθήνας.

Αντάρτικο εξελίσσεται στο εσωτερικό του νεοφασιστικού μορφώματος που κατάφερε να μπει στη Βουλή χάρη στη στήριξη του καταδικασμένου ναζί, ο οποίος απ΄ ό,τι φαίνεται ελέγχει πλήρως την πλειοψηφία της Κ.Ο. του κόμματος μέσα από τη φυλακή.

Στην ανακοίνωσή τους, οι οι Γιάννης Δημητροκάλλης (γραμματέας ΚΟ), Γιάννης Κόντης (κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος), Γεώργιος Μανούσος, Διονύσιος Βαλτογιάννης, Αθανάσιος Χαλκιάς, Πέτρος Δημητριάδης, Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς, Αλέξανδρος Ζερβέας και Κων. Φλώρος καταδικάζουν τις «αντιδεοντολογικές και απαράδεκτες» δηλώσεις του προέδρου του κόμματος εις βάρος του ειδικού αγορητή του κόμματος.

«Ως Έλληνες βουλευτές διαθέτουμε πλήρη ελευθερία γνώμης, έκφρασης και επιλογής, γι΄ αυτό άλλωστε εκλεγόμαστε στο όνομα του ελληνικού λαού» σημειώνουν και επισημαίνουν τη στήριξή τους στον Κων. Φλώρο, ο οποίος «εκφράζει απόλυτα τους 250.000 Έλληνες πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους».

Τουτέστιν, και οι εννέα βουλευτές τάσσονται υπέρ της υποψηφιότητας Κασιδιάρη σε αντίθεση με τον πρόεδρο του μορφώματος.

Κλείνοντας, οι βουλευτές γνωστοποιούν πως τα ζητήματα εσωτερικής λειτουργίας θα επιλυθούν με «διαφανείς δημοκρατικές συνεδριακές διαδικασίες» μέσω «της συμμετοχής της βάσης των εκατοντάδων χιλιάδων ψηφοφόρων μας».

Η ανακοίνωση:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter