Βουλή: Απολογία Γεωργιάδη στα ακροδεξιά τρολ για την τροπολογία που νομιμοποιεί μετανάστες

Βουλή: Απολογία Γεωργιάδη στα ακροδεξιά τρολ για την τροπολογία που νομιμοποιεί μετανάστες

Επί μισή ώρα απολογούνταν στα ακροδεξιά τρολ ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη συζήτηση του μίνι ασφαλιστικού για την τροπολογία που μειώνει από 7 σε 3 χρόνια το απαιτούμενο όριο διαμονής για την απόκτηση άδειας παραμονής από παράτυπους μετανάστες.

Μεγάλη πίεση δέχεται τις τελευταίες ώρες στο Twitter ο υπουργός Εργασίας για την εν λόγω τροπολογία, αφού χρήστες με ακροδεξιές και μισαλλόδοξες αναφορές του σέρνουν για τα εξ αμάξης, επιρρίπτοντας του χαλάρωση της σκληρής μετανασκευτικής πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση.

Τούτων δοθέντων, ο κ. Γεωργιάδης αναγκάστηκε να προβεί σε πολιτικό μασάζ του ακραίου ακροατηρίου, επιμένοντας στον ρατσιστικό όρο «λαθρομετανάστης» και δίνοντας διαπιστευτήρια άτεγκτης διαχείρισης του μεταναστευτικού.

«Δεν θα πάρουν άδεια εργασίας και δεν θα πληρώνουν ΕΦΚΑ οι μαχητές Χεζμπολάχ, της Φατάχ και της Χαμάς» είπε και πρόσθεσε πως η τροπολογία «συνεχίζει να μας κρατά στις σκληρές χώρες σε σχέση με το μεταναστευτικό».

Ισχυρίστηκε δε πως δεν πρέπει να του προσάπτεται ότι έχει διάθεση να ανοίξει τα σύνορα, καθώς με τη συγκεκριμένη ρύθμιση καταπολεμάται τόσο η μαύρη και ανασφάλιστη εργασία όσο και η έλλειψη εργατικών χεριών για αγροτικές εργασίες, ενώ επικαλέστηκε και λόγους ασφαλείας, καθώς -όπως είπε- το ελληνικό κράτος θα γνωρίζει πού και ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι.

«Η διάταξη είναι σωστή και ισορροπημένη, διατηρεί τη σκληρή μεταναστευτική πολιτική και βάζει τάξη στο χάος» κατέληξε ο υπουργός, με τον βουλευτή του ΚΚΕ, Χρήστο Κατσώτη, να αναρωτιέται με νόημα στο κλείσιμο της διαδικασίας: «Είναι πολλοί αυτοί που αντιδρούν στη ΝΔ;».

Μα σημειωθεί πως την ώρα που μιλούσε ο κ. Γεωργιάδης στην Επιτροπή οι βουλευτές της πλειοψηφίας που βρίσκονταν στην αίθουσα ήταν λιγότεροι από τα δάχτυλα του ενός χεριού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter