Βουλή: Η απάντηση Κασσελάκη μέσω του Documento για το αν σκέφτεται να γίνει (άμεσα) βουλευτής

Βουλή: Η απάντηση Κασσελάκη μέσω του Documento για το αν σκέφτεται να γίνει (άμεσα) βουλευτής

Μετά τη συνάντηση με τον Σωκράτη Φάμελλο και πριν το τετ-α-τετ με την Έφη Αχτσιόγλου, ο Στέφανος Κασσελάκης ξεναγήθηκε στο Κοινοβούλιο από τον επικεφαλής της Κ.Ο. του κόμματος, μπαίνοντας -μεταξύ άλλων- στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ είδε τη βιβλιοθήκη της Βουλής, αίθουσες συνεδριάσεων, ενώ επισκέφτηκε τα γραφεία του γραμματέα της Κ.Ο., Διονύση Καλαματιανού, αλλά και της αντιπροέδρου της Βουλής, Όλγας Γεροβασίλη.

Πριν περάσει από τα γραφεία των κοινοβουλευτικών συντακτών για να επισημάνει ότι «έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας», ο κ. Κασσελάκης έκανε στάση στην Ολομέλεια.

Η αίθουσα ήταν κλειστή και άνοιξε προκειμένου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πάρει μία… μυρωδιά από την κοινοβουλευτική κονίστρα, στην οποία λαμβάνουν χώρα οι «μάχες» ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς.

Όταν βγήκε από την Ολομέλεια, ρωτήσαμε τον κ. Κασσελάκη αν ξανασκέφτηκε το ενδεχόμενο να αποκτήσει κοινοβουλευτική ιδιότητα. «Στην Αμερική λέμε: “Good try”» απάντησε χαμογελώντας, απορρίπτοντας εμμέσως το σενάριο να αποκτήσει κοινοβουλευτική παρουσία.

Σε κάθε περίπτωση, θεωρείται βέβαιο ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα έχει γραφείο στη Βουλή. Επ΄ αυτού, όπως μας ενημέρωσαν αρμόδιες πηγές, γίνονται συνεννοήσεις με τον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, για να βρεθεί η καλύτερη λύση.

Δείτε επίσης:

Κασσελάκης: Έχουμε ευθύνη προς όλο τον κόσμο και στους χιλιάδες ψηφοφόρους – Ξεναγήθηκε στη Βουλή ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ (Photos – Video)

Βουλή: Συνάντηση Κασσελάκη – Αχτσιόγλου στο γραφείο του Φάμελλου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter