Βουλή: Καταγγελία Γιαννούλη για νέο ρουσφέτι στον ΟΣΕ με σταθμάρχη

Βουλή: Καταγγελία Γιαννούλη για νέο ρουσφέτι στον ΟΣΕ με σταθμάρχη

Σε μία σημαντική καταγγελία προχώρησε στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου την Τετάρτη ο αν. τομεάρχης Μεταφορών και Υποδομών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Χρήστος Γιαννούλης, περιγράφοντας μία ακόμα ρουσφετολογική πρόσληψη σταθμάρχη, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη.

«Γνωρίζετε, κύριε υπουργέ, τον Γεράσιμο Κατσιγιάννη; Τον γνωρίζετε;» ρώτησε τον Γιώργο Γεραπετρίτη, χωρίς να παίρνει απάντηση. Και πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ: «Ο κ. Κατσιγιάννης είναι μέλος του ΔΣ του ΟΣΕ. Έχω μπροστά μου μία Σύμβαση Παροχής Ανεξάρτητων Υπηρεσιών, όπου ο ΟΣΕ την 1η Αυγούστου του 2022 προσλαμβάνει ως σταθμάρχη την Κατσιγιάννη Αγγελική του Γεράσιμου με μία σύμβαση έξι μηνών για τα καθήκοντα σταθμάρχη στη Θεσσαλονίκη και η σύμβασή της λήγει 31 Μαρτίου του 2023».

Μάλιστα, ο κ. Γιαννούλης έκανε λόγο για «μία ακόμα περίπτωση πρόσληψης σταθμάρχη από την “πίσω πόρτα” και εκτός ΑΣΕΠ», εκφράζοντας τον φόβο ότι όλες οι υπόλοιπες περιπτώσεις προσλήψεων σταθμαρχών είναι ανάλογα ρουσφέτια, όπως αυτό του σταθμάρχη στη Λάρισα.

«Να το ψάξω…»

Στη διάρκεια της δευτερολογίας του υπουργού, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τον Γ. Γεραπετρίτη να απαντήσει «για το ρουσφέτι». «Να το ψάξω γιατί ξέρετε κάθε δελτίο παροχής υπηρεσιών δεν το γνωρίζω», ήταν η απάντηση του υπουργού, με τις πληροφορίες του documentonews.gr να μιλούν για πολύ στενή συγγενική σχέση ανάμεσα στη σταθμάρχη και το μέλος του ΔΣ του ΟΣΕ.

Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον κ. Κατσιγιάννη, του στείλαμε και SMS, αλλά εκείνος προτίμησε να μην απαντήσει.
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter