Βουλή: Ο Ραγκούσης «εξηγεί» το σκάνδαλο των υποκλοπών με όρους Μουντιάλ (Video)

Βουλή: Ο Ραγκούσης «εξηγεί» το σκάνδαλο των υποκλοπών με όρους Μουντιάλ (Video)

Μέσα σε 1,5 λεπτό και με όρους Μουντιάλ, εξήγησε το σκάνδαλο των υποκλοπών από το σύστημα Μητσοτάκη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή.

Όπως τόνισε ο ίδιος, απευθυνόμενος προς τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου «Η Αργεντινή και ο Μέσι δεν θα υπήρχε μία στο εκατομμύριο πιθανότητα να πάρoυν το Παγκόσμιο Κύπελλο, εάν η Κυβέρνησή σας ήταν η διοργανώτρια Αρχή».

«Δεν υπήρχε μία στο εκατομμύριο πιθανότητα. ( σωστά λέτε ποτέ). Ξέρετε, γιατί; Όχι για έναν λόγο, για παραπάνω από έναν λόγο» υπογράμμισε και εξήγησε:

«Πρώτον, διότι ο διαιτητής θα ήταν «πιασμένος» από εσάς, δεν υπήρχε περίπτωση εσείς, ως κυβέρνηση, να μην έχετε φροντίσει να «πιάσετε» το διαιτητή.

Δεύτερον, δεν υπήρχε περίπτωση να μην είχατε βάλει την ΕΥΠ να τους παρακολουθήσει, όταν θα έφτιαχναν το σχεδιασμό τους και την ποδοσφαιρική τους τακτική.

Θα πηγαίνατε, θα ξέρατε τι έχουνε σχεδιάσει, πώς θα κινηθούνε, τι θα κάνουνε για να το δώσετε στον αντίπαλο.

Τρίτον, δεν υπήρχε καμία πιθανότητα στο εκατομμύριο να μην είχατε βάλει τον ποδοσφαιρικό Ντογιάκο και τον ποδοσφαιρικό Γεωργιάδη να απειλήσουν το Μέσι με φορολογικούς ελέγχους ή οτιδήποτε σχετικό σε περίπτωση που τολμούσε να πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο» τόνισε.

Ο Γιάννης Ραγκούσης, συνέχισε με όρους Μουντιάλ, και σημείωσε ότι κι αν όλα αυτά, δεν θα έπιαναν δηλαδή «το να έχετε πιάσει το διαιτητή, να τους έχετε παρακολουθήσει για να δείτε τα σχέδιά τους ή να είχατε βάλει τον ποδοσφαιρικό Ντογιάκο και Γεωργιάδη να τους απειλούν, ξέρετε τι άλλο θα είχατε κάνει;»

«Θα είχατε στήσει με το Predator παρέμβαση στο VAR. Ώστε να μην μπορούν ούτε μέσω αυτού να δικαιωθούν σε περίπτωση που μία φάση ήταν υπέρ τους ή ένα πέναλτι έπρεπε να τους δοθεί» απάντησε ο ίδιος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter