Βουλή: O Τσίπρας του έδωσε τον λόγο αλλά ο Μητσοτάκης δεν απάντησε αν ο Ανδρουλάκης είναι «πράκτορας ξένων συμφερόντων» (Video)

Βουλή: O Τσίπρας του έδωσε τον λόγο αλλά ο Μητσοτάκης δεν απάντησε αν ο Ανδρουλάκης είναι «πράκτορας ξένων συμφερόντων» (Video)

«Γιατί παρακολουθούσατε τον ευρωβουλευτή και τότε υποψήφιο πρόεδρο του τρίτου κόμματος; Ποιος λόγος σας οδήγησε στην παρακολούθηση των τηλεφωνικών συνομιλιών του κ. Ανδρουλάκη είτε με συμβατικούς είτε με τεχνολογικά προηγμένους τρόπους;», ήταν τα ερωτήματα που απηύθυνε στον Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης λίγο πριν δώσει τη δυνατότητα στον πολιτικό του αντίπαλο να πάρει τον λόγο για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Μιλώντας από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για το σκάνδαλο των υποκλοπών, ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να πετάξει το γάντι στον πρωθυπουργό προκειμένου να δώσει σαφείς απαντήσεις αναφορικά με τη… νόμιμη συνακρόαση από την ΕΥΠ του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

«Είναι πράκτορας ξένων συμφερόντων; Είναι κατάσκοπος ξένων δυνάμεων;» ρώτησε τον κ. Μητσοτάκη και πρόσθεσε κοιτώντας τον: «Πάρτε το μικρόφωνο και απαντήστε. Πάρτε το μικρόφωνο. Πάρτε τον λόγο, σας δίνω τον λόγο! Απαντήστε… Ορίστε…».

Ωστόσο, ο πρωθυπουργός δεν θέλησε να δώσει εξηγήσεις για τους «λόγους εθνικής ασφαλείας» που οδήγησαν στην άρση τηλεφωνικού απορρήτου του Ν. Ανδρουλάκη, με τον κ. Τσίπρα να διαπιστώνει με νόημα: «Μάλιστα… Δεν απαντάτε…»

Διαβάστε επίσης: Μητσοτάκης για σκάνδαλο παρακολουθήσεων: Διαστροφή της πραγματικότητας για κάλυψη των ευθυνών του

LIVE η «μάχη» στη Βουλή για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων

Απομονωμένος και σε πανικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Μαζικό και μαχητικό το συλλαλητήριο κατά των παρακολουθήσεων (Photos)

Ανδρουλάκης κατά Μητσοτάκη: «Παρακρατικός μηχανισμός ήθελε το ΠΑΣΟΚ σε ομηρεία»

Αλέξης Τσίπρας: Αποστομωτική ανάρτηση για το σκάνδαλο των υποκλοπών και τα ψέματα Μητσοτάκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter