Βουλή: Όλως τυχαίως οι πολίτες δεν μπορούσαν να δουν με κανέναν τρόπο τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις παρακολουθήσεις

Βουλή: Όλως τυχαίως οι πολίτες δεν μπορούσαν να δουν με κανέναν τρόπο τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τις παρακολουθήσεις

Για τουλάχιστον 40 λεπτά, το WebTV-2 στο portal του Κοινοβουλίου δεν πρόβαλε -ως όφειλε- τη συζήτηση στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης αναφορικά με το διαβόητο νομοσχέδιο για τις παρακολουθήσεις, με αποτέλεσμα οι πολίτες να μην έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη συνεδρίαση με κανέναν απολύτως τρόπο.

Την ώρα που το Κανάλι της Βουλής προβάλλει -όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο- τη συζήτηση στην Ολομέλεια αναφορικά με νομοσχέδιο που δίνει τη χαριστική βολή στο ΕΣΥ, το Web TV2, ω του θαύματος, δεν έδειχνε τη συζήτηση του νομοσχεδίου που σκοπό έχει να «θάψει» το πολύκροτο σκάνδαλο των υποκλοπών του επιτελικού παρακράτους.

Μετά από παρέμβαση του εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλου, το πρόβλημα αποκαταστάθηκε, όμως, η τοποθέτηση τόσο του ίδιου όσο και του εισηγητή της πλειοψηφίας, Χρήστου Στυλιανίδη, έμειναν στη σφαίρα της φαντασίας!

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Επιτροπής, Μάξιμος Χαρακόπουλος, αποφάσισε να βγάλει… τρελό τον Δ. Τζανακόπουλος, λέγοντας πως η γραμματεία τον ενημέρωσε πως κανένα πρόβλημα δεν παρουσιάστηκε. 

Ωστόσο, για κακή του τύχη, παρενέβη η αντιπρόεδρος της Βουλής, Σοφία Σακοράφα, η οποία ανέφερε ότι την ενημέρωσαν από το γραφείο της ότι ο εισηγητής της αξιωματικής αντιπολίτευσης «έχει δίκιο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Τζανακόπουλος ανακοίνωσε πως θα απευθυνθεί στον πρόεδρο της Βουλής, αφού -όπως προαναφέρθηκε- οι πολίτες δεν είχαν κανέναν τρόπο να παρακολουθήσουν τη συζήτηση.

Διαβάστε επίσης:

Πέμπτη Επίκαιρη Ερώτηση Τσίπρα σε Μητσοτάκη για τις αποκαλύψεις Documento: «Θα βρείτε το θάρρος να έρθετε στη Βουλή;»

Αθηναϊκό ή… μητσοτακικό πρακτορείο ειδήσεων;

Documento TV – «Υπάρχει θέμα»: Οι Ισραηλινοί πράκτορες και η παγίδευση Χατζηδάκη μέσω ΕΥΠ – Predator

Συνεδριάζει η Επιτροπή Θεσμών για τις υποκλοπές – Τα πρόσωπα που έχουν κληθεί για κατάθεση

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter