Βουλή: Τράβηξε το αυτί του πρώην «συναγωνιστή» Στίγκα ο Βορίδης

Βουλή: Τράβηξε το αυτί του πρώην «συναγωνιστή» Στίγκα ο Βορίδης

Μεταξύ ακροδεξιών υπάρχει ειλικρίνεια. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Μάκης Βορίδης ζήτησε τον λόγο από την Κ.Ο. του πρώην «συναγωνιστή» του στο ΛΑΟΣ, Βασίλη Στίγκα, καθώς οι νεοφασίστες έκαναν στροφή 180 μοιρών και δεν θα υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο που αίρει τις προϋποθέσεις για τη ψήφο των αποδήμων.

Την ώρα που εξαπέλυε πυρά κατά της Ελληνικής Λύσης και του Κυριάκου Βελόπουλου, ο υπουργός Επικρατείας και νέος αντ΄ αυτού του πρωθυπουργού δεν άφησε… παραπονεμένους τους ντεμέκ Σπαρτιάτες, κατηγορώντας τους για υιοθέτηση θέσεων της Αριστεράς!

«Οι Σπαρτιάτες είχαν πάρει θέση υπέρ στην Επιτροπή κι εδώ είπαν ότι θα δηλώσουν “παρών”» ανέφερε σε σχέση με την κυβίστηση των υποστηρικτών του Κασιδιάρη, διατυπώνοντας το εξής ερώτημα με τον ανάλογο στόμφο: «Τι συνέβη και μετεστράφησαν απόψεις για ένα τόσο σημαντικό θέμα;».

Εν συνεχεία, ανέπτυξε τις προβλέψεις του κώδικα ιθαγένειας αναφορικά με το δίκαιο του αίματος που αποτελεί τη βασική προϋπόθεση για να αποκτήσει κάποιος στη χώρα μας την ιδιότητα του πολίτη, εκφράζοντας την έκπληξή του τόσο προς τον έτερο πρώην «συνδαιτυμόνα» του στο ΛΑΟΣ, Κυρ. Βελόπουλου, όσο και προς τους Σπαρτιάτες για την υιοθέτηση επιχειρημάτων που χρησιμοποιεί η Αριστερά και όχι τα «πατριωτικά κόμματα».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter