Βουλιαγμένη: Ξυλοδαρμό καταγγέλλει 27χρονη έγκυος από τον 48χρονο σύντροφό της

Βουλιαγμένη: Ξυλοδαρμό καταγγέλλει 27χρονη έγκυος από τον 48χρονο σύντροφό της
Φωτογραφία αρχείου/pexels.com/el-gr

Η 27χρονη, που βρίσκεται στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, καταγγέλλει πως τα ξημερώματα της Κυριακής ξυλοκοπήθηκε από τον 48χρονο γόνο γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία.

Η γυναίκα μετά το περιστατικό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο και νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους γιατί παρουσίασε σπασμούς. Ο σύντροφος της εξαφανίστηκε μετά τον ξυλοδαρμό.

Το συμβάν έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής στην οδού Κρόνου, στις 00:45. Ο 48χρονος άνδρας, σύμφωνα με την καταγγελία, άρχισε να χτυπά με μπουνιές και κλωτσιές, μέσα στο αυτοκίνητο, την νεαρή σύντροφο του. Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία, και την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας Αλίμου, που έδωσε εντολή να συλλάβουν τον γόνο της επιχειρηματικής οικογένειας.

Λίγη ώρα μετά ο 48χρονος εντοπίστηκε σε μπαρ της Γλυφάδας και συνελήφθη, καθώς η 27χρονη του έκανε μήνυση μόλις πήγε στο Τμήμα και περιέγραψε τι συνέβη μέσα στο αυτοκίνητο στη Βουλιαγμένη. Αντίστοιχα και ο 48χρονος κατέθεσε και εκείνος μήνυση για εξύβριση, σωματικές βλάβες και απειλή.

Στο αυτόφωρο που οδηγήθηκε πήρε αναβολή και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η γυναίκα θα εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter