Βούλτεψη: Δε ξέρω τι λέει ο ΟΗΕ, εγώ δεν είδα μάχες στην τηλεόραση… (video)

Βούλτεψη: Δε ξέρω τι λέει ο ΟΗΕ, εγώ δεν είδα μάχες στην τηλεόραση… (video)
Πηγή: Youtube

Για την Σοφία Βούλτεψη, ισχύει, μόνο ό,τι δείχνει η τηλεόραση και φαντάζομαι ο ΣΚΑΙ…

Τι κι αν ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών παρουσιάζει επίσημα στοιχεία για τις μάχες στον εμφύλιο της Ουκρανίας, στην περιοχή του Ντονμπάς, που από το 2014 κόστισαν τη ζωή περίπου 14.000 ανθρώπων, κυρίως φιλορώσων από ουκρανικές δυνάμεις μεταξύ των οποίων τάγματα νεοναζί, η Σοφία Βούλτεψη αρνείται τα πάντα και συνεχίζει την προπαγάνδα των καλών Ουκρανών και των κακών Ρώσων, που μετά μανίας η Νέα Δημοκρατία επιμένει να υιοθετεί. Ας της πει κάποιος πως είμαστε κατά των πολέμων και υπέρ των αμάχων, όλων των αμάχων, που βρίσκονται στη μέση παιχνιδιών εξουσίας.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο ανταποκριτής του Open, Θανάσης Αυγερινός, αναφέρθηκε στα επεισόδια του 2014. Η Βούλτεψη τον διέκοπτε υποστηρίζοντας πως αυτά δεν είναι επίσημα στοιχεία και πως αν ήταν η τηλεόραση θα τα είχε δείξει. Όπως, ήταν φυσικό αυτό προκάλεσε αντιδράσεις με τον Θανάση Αυγερινό να της λέει: ««Εγώ ήμουν εκεί στον εμφύλιο, μετέδωσα και απολύθηκα γι αυτή την είδηση που μετέδωσα…».

Η Βούλτεψη συνέχισε τον παραλογισμό της λέγοντας: «Εντάξει, εντάξει, ακούστε με, δεν ξέρω από πού απολυθήκατε, εγώ ξέρω ότι όταν γίνεται μάχη, κάπου δημοσιεύεται. Εδώ ξαφνικά ακούμε 14.000 θανάτους»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter