Βραβεία Όσκαρ: Δημόσια συγγνώμη του Γουίλ Σμιθ από τον Κρις Ροκ για το χαστούκι (Video)

Βραβεία Όσκαρ: Δημόσια συγγνώμη του Γουίλ Σμιθ από τον Κρις Ροκ για το χαστούκι (Video)

«Απαράδεκτη» και «αδικαιολόγητη» χαρακτήρισε ο Γουίλ Σμιθ τη συμπεριφορά του κατά την τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ όπου ο 53χρονος, νικητής του Α’ Ανδρικού Ρόλου, σηκώθηκε από τη θέση του και χαστούκισε τον Κρις Ροκ, όταν εκείνος εκστόμισε ένα «αστείο» για τη σύζυγό του, Τζέντα Πίνκετ Σμιθ, που πάσχει από αλωπεκίαση.

Όπως εξηγεί, με ανάρτησή του στο Instagram αυτό το «αστείο» ήταν «πολύ» για να το ανεχτεί:

«Η βία σε όλες τις μορφές της είναι δηλητηριώδης και καταστροφική. Η συμπεριφορά μου στα χθεσινά βραβεία Όσκαρ ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Τα αστεία σε βάρος μου είναι μέρος της δουλειάς, αλλά ένα αστείο για την ιατρική κατάσταση της Τζέντα ήταν υπερβολικό να το αντέξω και αντέδρασα συναισθηματικά.

Θα ήθελα να ζητήσω δημόσια συγγνώμη σε εσένα, Κρις. Ξεπέρασα τα όρια και έκανα λάθος. Ντρέπομαι και οι πράξεις μου δεν ήταν αντιπροσωπευτικές του άντρα που θέλω να είμαι. Δεν υπάρχει χώρος για βία σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης.

Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία, τους παραγωγούς της τελετής απονομής, όλους τους παρευρισκόμενους και σε όσους παρακολουθούσαν απ’ όλο τον κόσμο. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια Γουίλιαμς και την οικογένεια μου από την ταινία King Richard. Μετανιώνω βαθύτατα που η συμπεριφορά μου έχει κηλιδώσει αυτό που ήταν ένα κατά τα άλλα υπέροχο ταξίδι για όλους μας», έγραψε ο Γουίλ Σμιθ, «κλείνοντας» με τη φράση πως είναι «μια υπόθεση σε εξέλιξη».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Will Smith (@willsmith)

Δείτε ξανά το περιστατικό:

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter