Βραβεία ΠΣΑΠΠ 2023: Το ξεχωριστό μήνυμα των αδερφών Παπαστεφανάκη (Video)

Βραβεία ΠΣΑΠΠ 2023: Το ξεχωριστό μήνυμα των αδερφών Παπαστεφανάκη (Video)

Στο Μέγαρο Μουσικής, το βράδυ της Δευτέρας, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ) βράβευσε τους κορυφαίους των ελληνικών γηπέδων για την περσινή αγωνιστική περίοδο 2022/23. Πρόκειται για το συνδικαλιστικό φορέα των Ελλήνων ποδοσφαιριστών και ποδοσφαιριστριών που τιμάει όλες τις κατηγορίες, με ενεργό ρόλο στην προστασία του κλάδου και την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιχτών όλων των κατηγοριών.

Ξεχωριστή στιγμή ήταν η βράβευση των αδερφών Παπαστεφανάκη. Ο Γιάννης και Ευθύμης είχαν γίνει γνωστοί από την παρουσία τους στον περσινό τελικό ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και ο ένας εκ των οποίων είναι φίλαθλος του ΠΑΟΚ και ο άλλος φίλαθλος της ΑΕΚ. Συγκίνηση προκάλεσαν τα δυο μικρά παιδιά και ειδικά τα όσα είπε ο μικρός Γιάννης:

«Αυτό που έζησα στο Πανθεσσαλικό ήταν πολύ ωραίο. Χάρηκα πάρα πολύ γιατί όταν πήγα να πάρω τη φανέλα για τον αδερφό μου, ήταν η αφορμή για να γνωρίσω όλους τους παίχτες της ΑΕΚ. Ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για εμένα και θα ήθελα να πω στους φιλάθλους να μην φοβούνται να πηγαίνουν στα γήπεδα με το χρώμα της δικής τους ομάδας». Ο αδερφός του, Ευθύμης, ανέφερε πόσο χάρηκε για την παρουσία του στα βραβεία, ευχαρίστησε τον ΠΣΑΠΠ και την οικογένειά του.

Η μητέρα των δυο παιδιών κατέληξε πως «οι παίχτες είναι για 90 λεπτά αντίπαλοι και την υπόλοιπη ώρα φίλοι. Να γεμίζουν τα γήπεδα με οπαδούς και των δυο ομάδων, γιατί και οι παίχτες έχουν ανάγκη οι οπαδοί τους να τους στηρίζουν. Αυτό θέλουν τα παιδιά. Είναι το μέλλον… πιστεύω θα γίνει». Την οικογένεια πλαισίωσαν παίχτες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Το μήνυμα των παιδιών προκάλεσε συγκίνηση στην αίθουσα σε ποδοσφαιριστές και μη. Με τον δικό τους απλό και αθώο τρόπο είπαν τα αυτονόητα εν έτη 2023 όπου η οπαδική βία να σπάει κάθε ρεκόρ στην Ελλάδα. Τα ραντεβού θανάτου σε γειτονίες ή τα περιστατικά βίας στα γήπεδα βρίσκονται σε έξαρση, παρά τους θανάτους του Άλκη Καμπανού και του Μιχάλη Κατσουρή.

Παρόντες ήταν και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Μπαλτάκος και ο κ. Βρούτσης που εκπροσωπούσε την κυβέρνηση. Ας ελπίσουμε να άκουσαν έστω και στο ελάχιστο όσα ειπώθηκαν στην αίθουσα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter