Βραζιλία: Δεύτερη σύλληψη για τη δολοφονία των Φίλιπς – Περέιρα

Βραζιλία: Δεύτερη σύλληψη για τη δολοφονία των Φίλιπς – Περέιρα

Οι αρχές της Βραζιλίας ανακοίνωσαν ότι προχώρησαν στη σύλληψη ακόμη έναν ύποπτο για τη δολοφονία του Βρετανού δημοσιογράφου Ντομ Φίλιπς και του ειδικού σε θέματα ιθαγενών Μπρούνο Περέιρα.

Διαβάστε επίσης: Βραζιλία: Στον δημοσιογράφο Ντομ Φίλιπς ανήκουν τα λείψανα που βρέθηκαν στον Αμαζόνιο

Ο άνδρας είναι γνωστός με το όνομα «Κολομβία», εμπλέκεται στο περιφερειακό εμπόριο ψαριών και η ομοσπονδιακή αστυνομία είπε στους δημοσιογράφους ότι ακόμα προσπαθούν να επιβεβαιώσουν το πραγματικό του όνομα.

Ο Φίλιπς και ο Περέιρα εξαφανίστηκαν στις αρχές Ιουνίου σε μια απομακρυσμένη περιοχή της ζούγκλας στα σύνορα της Βραζιλίας με την Κολομβία και το Περού, όπου δρουν κυκλώματα εμπορίας ναρκωτικών, λαθραίας αλιείας και υλοτομίας. Λίγες ημέρες αργότερα, ένας ψαράς, ο Αμαρίλντο ντα Κόστα Ολιβέιρα, ομολόγησε τη δολοφονία τους και οδήγησε την αστυνομία εκεί που θάφτηκαν τα πτώματά τους. στα πτώματα μετά από μεγάλες προσπάθειες αναζήτησης.

Ο αρχηγός της Αστυνομίας δήλωσε ότι οι έρευνες εμβαθύνουν «για να δούμε αν υπάρχουν περισσότερα άτομα που εμπλέκονται ή όχι σε αυτό το εγκληματικό γεγονός, για να δούμε αν επρόκειτο έγκλημα κατά παραγγελία και να ανακαλύψουμε τα πραγματικά κίνητρα».

Πηγή: Reuters, Axios

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter