Βραζιλία: Μισή παραδοχή από Μπολσονάρο – «Όλοι κάνουμε κάποια λάθη»

Βραζιλία: Μισή παραδοχή από Μπολσονάρο – «Όλοι κάνουμε κάποια λάθη»

Ο ακροδεξιός πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας Ζαΐχ Μπολσονάρο αναγκάστηκε να παραδεχθεί (εμμέσως) πως έκανε «κάποια λάθη στο σπίτι», απευθυνόμενος σε υποστηρικτές του στις ΗΠΑ, σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα από τις ΗΠΑ.

«Όλοι κάνουμε κάποια λάθη στο σπίτι», συμπεριλαμβανομένων μελών της εκάστοτε κυβέρνησης, είπε ο Μπολσονάρο, λέγοντας ακόμα πως κατά τη διάρκεια της θητείες του «όλες οι μέρες ήταν Δευτέρες».

Στο βίντεο εμφανίζονται υποστηρικτές του, οι οποίοι τον συμβουλεύουν να μην επιστρέψει στη Βραζιλία, όπου το Ανώτατο Δικαστήριο τον συμπεριέλαβε πρόσφατα στον κατάλογο των προσώπων σε βάρος των οποίων διενεργεί έρευνα για τον ρόλο τους στην έφοδο στις έδρες των τριών εξουσιών στην Μπραζίλια.

«Οικτίρω αυτό που έγινε», είπε στους υποστηρικτές του ο ακροδεξιός πρώην πρόεδρος, χαρακτηρίζοντας «απίστευτα» τα επεισόδια.

Ο πρώην αρχηγός του κράτους έφυγε από τη Βραζιλία την 30ή Δεκεμβρίου, δύο ημέρες προτού αναλάβει την προεδρία ο κεντροαριστερός διάδοχός του Λουίς Ινάσιου Λούλα ντα Σίλβα, που επικράτησε στις προεδρικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter