«Βράζουν» τα σχολεία: Ακόμη 6.364 νέα θετικά self test – Σχεδόν 32.000 κρούσματα συνολικά σε μια βδομάδα

«Βράζουν» τα σχολεία: Ακόμη 6.364 νέα θετικά self test – Σχεδόν 32.000 κρούσματα συνολικά σε μια βδομάδα

Το τρίτο self test για αυτή την εβδομάδα κλήθηκαν να κάνουν μαθητές και εκπαιδευτικοί. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του 3ου οριζόντιου εβδομαδιαίου ελέγχου, βρέθηκαν 6.364 θετικά self test σε μαθητές και εκπαιδευτικούς μέχρι χθες βράδυ της Πέμπτης, όπως αναφέρουν πληροφορίες του υπουργείου Παιδείας.

Η διασπορά του κορονοϊού στα σχολεία συνεχίζει να είναι μεγάλη σύμφωνα με τους αριθμούς καθώς υπενθυμίζεται ότι την πρώτη μέρα λειτουργίας τους τα θετικά test μαθητών και εκπαιδευτικών ήταν 15.547. Στο δεύτερο έλεγχο την Τρίτη 11 Ιανουαρίου ξεπέρασαν τα 9.600. Συνολικά δηλαδή μέχρι την Τρίτη, είχαμε πάνω από 25.000 κρούσματα μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Με τον τρίτο έλεγχο προστίθενται 6.364 θετικοί στον κορονοϊό μαθητές και εκπαιδευτικοί άρα η πρώτη εβδομάδα κλείνει με περίπου 32.000 κρούσματα. Πρόκειται για ένα πολύ υψηλό αριθμό για τον οποίοι οι ειδικοί έχουν κρούσει επανειλημμένος τον κώδωνα ωστόσο η κυβέρνηση επέλεξε να ανοίξει τα σχολεία κανονικά χωρίς να έχουν παρθεί πρώτα επιπλέον μέτρα προστασίας. 

Τα τμήματα σε αναστολή λειτουργίας σε όλη την Επικράτεια λόγω πολλαπλών κρουσμάτων είναι δύο.

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter