Βρετανία: 31χρονος δολοφόνησε τον γείτονά του επειδή τον εξύβρισε

Βρετανία: 31χρονος δολοφόνησε τον γείτονά του επειδή τον εξύβρισε
Πηγή: Twitter

Μια αποτρόπαια δολοφονία συνέβη στη Βρετανία, καθώς ένας άνδρας χτύπησε μέχρι θανάτου με μία τσάντα με κάρτες Pokémon έναν γείτονά του επειδή ο πρώτος τον εξύβρισε.

Το περιστατικό συνέβη στις 2 Αυγούστου στο Σέφιλντ της Βρετανίας όταν ο 31χρονος Άντριου Χογκ δολοφόνησε τον 50χρονο Σάιμον Γουίλκινσον και πατέρα ενός παιδιού έξω από το διαμέρισμά του σε μία βάναυση επίθεση που περιλάμβανε πολλά όπλα όπως μία τσάντα με μεταλλικές κάρτες Pokémon και ένα ξύλινο μπαστούνι, ενώ στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε και τον κλώτσησε.

Σύμφωνα με τον independent εισαγγελέας Λάουρα Μάρσαλ ανέφερε ότι ο Χογκ και το θύμα είχαν λεκτικό διαπληκτισμό κατά την οποία ο 50χρονος αποκάλεσε τον Χογκ, «μπάσταρδο παιδεραστή».

Στη συνέχεια σύμφωνα με την εισαγγελέα ο Χογκ είπε στον Γουίλκισον «να βγει έξω και να παλέψουν σαν άνδρες», τότε του επιτέθηκε με μία τσάντα που περιείχε τέσσερις ή πέντε μεταλλικές κάρτες Pokémon.

Όπως είπε ακόμα η Μάρσαλ αυτόπτες μάρτυρες περιγράφοντας την επίθεση υποστήριξαν πως ο Χογκ κουνούσε τη σακούλα «σαν ρόπαλο» και άφησε το θύμα νεκρό μέσα στα αίματα στον δρόμο.

Όμως δεν έμεινε εκεί καθώς στη συνέχεια επανειλημμένα γρονθοκόπησε και πάτησε το θύμα προτού φέρει ένα μπαστούνι ή μία ξύλινη σανίδα με το οποίο άρχισε να χτυπάει τον 50χρονο πολλές φορές.

Πολλοί γείτονες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες στην επίθεση κάλεσαν την αστυνομία και το ιατρικό προσωπικό που έφτασαν στο σημείο στις 20:31.

Όταν έφτασαν στο σημείο οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο 50χρονος ήταν νεκρός. Η νεκροψία έδειξε πως ο θάνατος του Γουίλκινσον επήλθε ως αποτέλεσμα σοβαρών και επανειλημμένων χτυπημάτων στο κεφάλι και στο πρόσωπο.

Τα βίντεο από τις κάμερες που έφεραν οι αξιωματικοί στο σώμα τους έδειξαν ότι ο Χογκ επέστρεψε στο ισόγειο διαμέρισμά του και έβαλε πολλά ρούχα πάνω του καθώς οι ένοπλοι αξιωματούχοι διαπραγματεύονταν μαζί του. Τελικά πείστηκε να παραδοθεί και βγήκε από το παράθυρο του διαμερίσματός του με τους αστυνομικούς να τον συλλαμβάνουν.

Πηγή: BBC

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter