Βρετανία: Έρευνα σε βάρος του Ντόμινικ Ράαμπ για εκφοβισμό υφισταμένων του

Βρετανία: Έρευνα σε βάρος του Ντόμινικ Ράαμπ για εκφοβισμό υφισταμένων του

Όπως ανακοίνωσαν τα βρετανικά ΜΜΕ την Τετάρτη ένας δικηγόρος ανέλαβε επικεφαλής της ανεξάρτητης έρευνας για τον αντιπρόεδρο της βρετανικής κυβέρνησης Ντόμινικ Ράαμπ, έπειτα από την υποβολή δύο καταγγελιών για τη συμπεριφορά του.

Συγκεκριμένα, ο Άνταμ Τόλεϊ, δικηγόρος της Fountain Court Chambers, θα αναλάβει την έρευνα. Η κυβέρνηση δεν διευκρίνισε πότε θα ολοκληρωθεί, αλλά δεσμεύτηκε ότι τα συμπεράσματα θα δοθούν στη δημοσιότητα.

Την περασμένη εβδομάδα ο Ράαμπ, σε επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ, ανέφερε ότι ενημερώθηκε για δύο διαφορετικές καταγγελίες σε βάρος του για «εκφοβισμό». Η μία αφορά την περίοδο που ήταν υπουργός Εξωτερικών και η δεύτερη την περίοδο που είχε αναλάβει το υπουργείο Δικαιοσύνης. Ζήτησε ο ίδιος να διενεργηθεί ανεξάρτητη έρευνα για το θέμα.

Το Λονδίνο ανακοίνωσε σήμερα ότι ένας δικηγόρος ανέλαβε επικεφαλής της ανεξάρτητης έρευνας για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ντόμινικ Ράαμπ, έπειτα από την υποβολή δύο καταγγελιών για τη συμπεριφορά του.

Ο Άνταμ Τόλεϊ, δικηγόρος της Fountain Court Chambers, θα αναλάβει την έρευνα. Η κυβέρνηση δεν διευκρίνισε πότε θα ολοκληρωθεί, αλλά δεσμεύτηκε ότι τα συμπεράσματα θα δοθούν στη δημοσιότητα.

Την περασμένη εβδομάδα ο Ράαμπ, σε επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ, ανέφερε ότι ενημερώθηκε για δύο διαφορετικές καταγγελίες σε βάρος του για “εκφοβισμό”. Η μία αφορά την περίοδο που ήταν υπουργός Εξωτερικών και η δεύτερη την περίοδο που είχε αναλάβει το υπουργείο Δικαιοσύνης. Ζήτησε ο ίδιος να διενεργηθεί ανεξάρτητη έρευνα για το θέμα.

Διαβάστε επίσης:

Βρετανία: Δεν παραιτείται ο Ντόμινικ Ράαμπ παρά την ολιγωρία

Βρετανία: «Δεν ήταν πάρτι» λέει ο Ράαμπ μετά το σάλο με την φωτογραφία που δείχνει τον Τζόνσον να πίνει κρασί εν μέσω lockdown

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter