Βρετανία: Ο Σούνακ καταφεύγει στην ομοφοβία φλερτάροντας με τα ακροδεξιά αντανακλαστικά

Βρετανία: Ο Σούνακ καταφεύγει στην ομοφοβία φλερτάροντας με τα ακροδεξιά αντανακλαστικά

Δύσκολες στιγμές μάλλον περνάει ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Ρίσι Σούνακ που προκάλεσε και το διπλωματικό επεισόδιο για τα Γλυπτά του Παρθενώνα.

Με τους Εργατικούς να προηγούνται κατά πολύ στις δημοσκοπήσεις ενόψει των εκλογών ο Ρίσι Σούνακ κατέφυγε στην ομοφοβία αν και πρόσφατα είχε προσπαθήσει να «εκσυγχρονίσει» την εικόνα του. Να σημειωθεί πως ενώ οι εκλογές είναι να γίνουν το 2025 ο ίδιος ο Σούνακ έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνουν το επόμενο έτος και να μην εξαντλήσει τη θητεία της η κυβέρνηση των Συντηρητικών.

Μόλις τον περασμένο Ιούλιο του 23 είχε ζητήσει συγγνώμη για τους ομοφυλόφιλους που είχαν εκδιωχθεί από τις Ένοπλες Δυνάμεις απλά και μόνο επειδή ανήκαν στην κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ+.

Πριν δύο μήνες ωστόσο είχε εκπλήξει αρνητικά ακόμα και τους Συντηρητικούς όταν σε συνέδριο των Συντηρητικών στο Μάντσεστερ αναφέρθηκε στα δικαιώματα των διαφυλικών μετά από σχετικό επεισόδιο.
«Δεν πρέπει να μας τρομοκρατούν πιστεύοντας ότι οι άνθρωποι μπορούν να έχουν όποιο φύλο θέλουν – δεν μπορούν. Ο άνδρας είναι άνδρας και η γυναίκα είναι γυναίκα. Αυτό είναι απλά κοινή λογική», είχε πει ο Ρίσι Σούνακ


Προφανώς μετά τη δημοσκοπική κατρακύλα ο Ρίσι Σούνακ θέλησε να το επαναλάβει με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, διατηρώντας αυτό που ο ίδιος θεωρεί «κοινή λογική» αποσκοπώντας στα ακροδεξιά και συντηρητικά αντανακλαστικά.

«Ο άνδρας είναι άνδρας και η γυναίκα είναι γυναίκα. Αυτό είναι απλά κοινή λογική» επανέλαβε ο Σούνακ σε μια χώρα που έχει διακριθεί στο συγκεκριμένο τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Τραγικό οι νεοφιλελεύθεροι να ανακατεύουν τα ανθρώπινα δικαιώματα με την ψηφοθηρία.

Διαβάστε επίσης: 

Κασσελάκης: Να δημιουργήσουμε μια χώρα για τη γενιά του Αλέξη, στο όνομα του Αλέξη

Ευρωβαρόμετρο: Απαισιοδοξία λόγω ακρίβειας στην Ελλάδα – Σχεδόν οι 9 στους 10 δυσκολεύονται να πληρώσουν λογαριασμούς

Προσθέτουν κι άλλα χρόνια δουλειάς για μειωμένη σύνταξη

Γάζα: Στην «καρδιά» της Χαν Γιουνίς ο ισραηλινός στρατός – Ξεπέρασαν τους 16.000 οι νεκροί

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter