Βρέθηκαν 850 κιλά κοκαΐνη σε πλοίο στη Βενετία, αλλά στην Ελλάδα δεν ξέρουν ποιος είναι… ο ιδιοκτήτης

Βρέθηκαν 850 κιλά κοκαΐνη σε πλοίο στη Βενετία, αλλά στην Ελλάδα δεν ξέρουν ποιος είναι… ο ιδιοκτήτης

Τι κι αν η είδηση για τον εντοπισμό 850 κιλών κοκαΐνης σε πλοίο συμφερόντων του εφοπλιστή Παναγιώτη Λασκαρίδη, έχει καταγραφεί στα διεθνή ΜΜΕ με… διευθύνσεις και ονόματα για τον ιδιοκτήτη του Atlas, με τα δημοσιεύματα να συνοδεύονται μάλιστα και από βίντεο με την επιχείρηση των αρχών…

Στα ελληνικά ΜΜΕ φαίνεται ότι τα πράγματα λειτουργούν… αλλιώς. Η πλειοψηφία των ΜΜΕ παρουσιάζει την είδηση που αποκάλυψαν τα ιταλικά Μέσα, ωστόσο η ταυτότητα του ιδιοκτήτη παραμένει ομιχλώδης.

Στα δημοσιεύματα, γίνεται αναφορά σε… «Έλληνα εφοπλιστή» χωρίς να αποσαφηνίζεται ότι πρόκειται για τον Παναγιώτη Λασκαρίδη, μέλος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, οι αρχές εντόπισαν στο πλοίο Atlas της εταιρείας Laskaridis Shipping (με σημαία Λιβερίας)  850 κιλά κοκαΐνης σε 570 συσκευασίες, οι οποίες είχαν τοποθετηθεί σε αγωγούς εξαερισμού. Το Documento επικοινώνησε με την Laskaridis Shipping, δίχως να έχει λάβει μέχρι στιγμής κάποια επίσημη απάντηση σχετικά με τα όσα αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ…

Υ.Γ. Από παραδρομή αναγράφηκε στην πρώτη ανάρτηση ότι ο Πάνος Λασκαρίδης «είναι συνέταιρος της Μαρέβα Γκραμπόφσκι». ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ είναι ότι εταιρεία Velvet Success που ανήκει στην οικογένεια Λασκαρίδη και φαίνεται να δραστηριοποιείται από τον Θανάση και όχι από τον Παναγιώτη Λασκαρίδη χρηματοδότησε την εταιρεία Zeus & Dione η οποία τότε ανήκε στη σύζυγο του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι.

Διαβάστε επίσης: Με 850 κιλά κοκαΐνη εντοπίστηκε πλοίο συμφερόντων του εφοπλιστή Λασκαρίδη στη Βενετία

TradeWinds: Με 850 κιλά κοκαΐνης πιάστηκε πλοίο Έλληνα εφοπλιστή στη Βενετία (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter