Βρέθηκε πτώμα στον Αλφειό: Εκτιμάται ότι ανήκει στον αγνοούμενο οδηγό Νίκο Αναστασόπουλο

Βρέθηκε πτώμα στον Αλφειό: Εκτιμάται ότι ανήκει στον αγνοούμενο οδηγό Νίκο Αναστασόπουλο

Στον άτυχο οδηγό Νίκο Αναστόπουλο που χάθηκε στα ορμητικά νερά χειμάρρου στις 14 Ιανουαρίου  2024 , κατά την διάρκεια ισχυρής καταιγίδας,  εικάζεται ότι ανήκει η σορός που εντοπίστηκε πριν από μερικές ώρες στον ποταμό Αλφειό  στην Ηλεία.

Όπως έγινε γνωστό οι Αστυνομικές Αρχές και η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε σήμερα το πρωί από έναν βοσκό για την ύπαρξη της σορού μέσα στο ποτάμι του Αλφειού δίπλα από το φράγμα του Φλόκα και αμέσως σήμανε συναγερμός .

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου οι οποίες σχεδιάζουν τον τρόπο με τον οποίον θα βγάλουν την σορό από τα ορμητικά νερά του Αλφειού.

Πηγές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επιβεβαίωσαν το περιστατικό και ανέφεραν στο Documentonews.gr ότι η επιχείρηση για την ανάσυρση του πτώματος που βρίσκεται σε αποσύνθεση , σφηνωμένο σε κλαδιά δένδρου,  θεωρείται αρκετά δύσκολη και απαιτεί ειδικό σχεδιασμό.

Η σορός θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ανήκει στον  άτυχο οδηγό Νίκο Αναστόπουλο που το βράδυ της 14ης Ιανουαρίου επιχείρησε να περάσει με το αυτοκίνητό του έναν χείμαρρο στο Πλουτοχώρι Ηλείας αλλά δυστυχώς το όχημά του στο οποίο επέβαινε και η μνηστή του Γεωργία Μπάντιου ,  παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και χάθηκε στον παραπόταμο του Αλφειού.

Η κοπέλα είχε βρεθεί την επόμενη ημέρα νεκρή ενώ ο οδηγός του οχήματος ήταν αγνοούμενος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter