«Βullying» Άδωνη στο ΚΙΝΑΛ γιατί έτσι γουστάρει

«Βullying» Άδωνη στο ΚΙΝΑΛ γιατί έτσι γουστάρει

Είναι σαφές πως ο Άδωνης Γεωργιάδης δεν είναι γνωστός ούτε για την ψυχραιμία του και ούτε για το πολιτικό ήθος (πέραν των άλλων).

Ακόμα χειρότερα πλέον όταν η κυβέρνηση και ο ίδιος βλέπουν πως χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους και όσο και αν χαϊδέψουν εφοπλιστές, τράπεζες, κεφάλαιο και… ΜΜΕ, η πραγματικότητα εκεί έξω, στη πραγματική ζωή έρχεται να τους πλακώσει και να τους χαλάσει την ωραιοποίηση που έως μέχρι πρότινος είχε κάποια απήχηση.

Την Τετάρτη όμως στη Βουλή ο Άδωνης ξεπέρασε τον εαυτό του (αν αυτό είναι δυνατόν για τον τηλεπωλητή νονογιλέκων) και τα‘βαλε αυτή τη φορά με το ΚΙΝΑΛ γιατί δεν ήταν σε… μητσοτακική γραμμή ωραιοποίησης.

Κανονικό bullying με όλη τη σημασία της λέξης όπου ο ακροδεξιός αντιπρόεδρος της ΝΔ και άρτι «αρχειοθετημένος» για την Novartis (άλλη φουρτούνα κι αυτή) κατηγόρησε το ΚΙΝΑλ για συριζαίικο λαϊκισμό επειδή τόλμησε να διαμαρτυρηθεί για την ακρίβεια που η κυβέρνηση την βλέπει και δεν την βλέπει, ό,τι να΄ναι δηλαδή.

Ο υπουργός της εικονικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων κατηγόρησε το ΚΙΝΑΛ για «λαϊκισμό χειρίστου είδους» και σε αντιπαράθεση με τον Κώστα Σκανδαλίδη τον κατηγόρησε για… σύμπραξη με τον ΣΥΡΙΖΑ!

«Θέλετε να γίνετε ένα με τον ΣΥΡΙΖΑ» ρώτησε ρητορικά ο φαιόχρωμος υπουργός για να συμπληρώσει:

Θέλετε να γίνετε «ένα με τον Πολάκη και τον Βαξεβάνη; Γίνετε. Εγώ στα γούστα των ανθρώπων δεν εμπλέκομαι».

Τεχνητή ή όχι η πόλωση που θέλει ο υπουργός, πρώην ΛΑ.Ο.Σ., είναι άγνωστο.

Το βέβαια είναι πως ή θα είσαι με την αλήθεια ή με το ψέμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter