«Βυθισμένο» στο χιόνι παραμένει το Χαλάνδρι – Παραμένουν κλειστοί δρόμοι, προβλήματα στην ηλεκτροδότηση

«Βυθισμένο» στο χιόνι παραμένει το Χαλάνδρι – Παραμένουν κλειστοί δρόμοι, προβλήματα στην ηλεκτροδότηση

Τους 80 πόντους φτάνει το χιόνι στο Πάτημα Χαλανδρίου, πέμπτη ημέρα μετά την επέλαση της κακοκαιρίας με αποτέλεσμα κάτοικοι της περιοχής να παραμένουν εγκλωβισμένοι στα σπίτια τους ενώ τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση παραμένουν. 

Μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο δήμαρχος Χαλανδρίου ανέφερε πως τα συνεργεία του δήμου βρίσκονται στους δρόμους καθώς υπάρχουν περιοχές όπου ακόμη ο αποχιονισμός δεν έχει ολοκληρωθεί και τα προβλήματα παραμένουν. Οι κεντρικές αρτηρίες είναι ανοιχτές, όμως στενότεροι δρόμοι ακόμη είναι κλειστοί.

«Παλεύουμε, προσπαθούμε αλλά τα πράγματα δεν είναι εύκολα», αναφέρει ο δήμαρχος, Σίμος Ρούσσος, και προσθέτει: «Ο βασικός οδικός άξονας είναι ανοιχτός, αλλά έχουμε κατά τόπους προβλήματα, όπως στο Πάτημα. Ειδικά σε στενούς δρόμους, τα μηχανήματα δυσκολεύονται να μπουν, το χιόνι φτάνει σε κάποια σημεία και το ένα μέτρο και υπάρχουν και πολλά σταματημένα αυτοκίνητα. Θα είναι δύσκολη και η σημερινή ημέρα».

Ένα άλλο σοβαρό ζήτημα που προκύπτει είναι αυτό με τα δέντρα και τα κλαδιά. «Το κύριο πρόβλημα αμέσως μετά θα είναι τα κλαδιά, καθώς είναι πολλά αυτά που έχουν πέσει και θα δυσκολέψουν κι άλλο την κατάσταση», λέει ο κ. Ρούσσος και καταλήγει: «Πιστεύω πως σήμερα, μέχρι το μεσημέρι ή το αργότερο το απόγευμα, θα έχουμε τελειώσει».

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζονται τα προβλήματα από την κακοκαιρία – Κάτοικοι της Πεντέλης βάζουν χρήματα από την τσέπη για να καθαριστούν οι δρόμοι

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter