Washington Post: «Στη δίκη του, ο Τραμπ μάχεται σε δύο μέτωπα»

Washington Post: «Στη δίκη του, ο Τραμπ μάχεται σε δύο μέτωπα»

Στη Γαλλίαη Le Figaro γράφει: «Το βρετανικό κοινοβούλιο υιοθετεί το νομοσχέδιο «Ρουάντα»». Μετά από δύο χρόνια πολιτικού και δικαστικού «πόλεμου», ψηφίστηκε τελικά το νομοσχέδιο «Ρουάντα».

Στη Liberation διαβάζουμε: «Η Διεθνής Αμνηστία επισημαίνει τα «προειδοποιητικά σημάδια μιας γενοκτονίας»». Η ΜΚΟ καταγγέλλει σε έκθεσή της τις πολλαπλές παραβιάσεις του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου που διαπράττει το Ισραήλ στη Γάζα και μιλά για αδράνεια, ακόμη και συνενοχή της Δύσης.

Στη Γερμανία, η Die Welt γράφει: «Συνελήφθη ο τέταρτος φερόμενος ως κατάσκοπος υπέρ της Κίνας μέσα σε δύο ημέρες». Οι Αρχές συνέλαβαν τέσσερα άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ των κινεζικών υπηρεσιών πληροφοριών, οι οποίοι είχαν επαφές με κορυφαίους πολιτικούς.
Η Tagesspiegel αναφέρει: «Υπάλληλος υποψηφίου του AfD στις Ευρωεκλογές συνελήφθη ως κατάσκοπος της Κίνας». Ο ευρωβουλευτής του ακροδεξιού AfD Μαξιμίλιαν Κραχ, δέχεται πιέσεις μετά τη σύλληψη ενός βοηθού του, ως ύποπτος για κατασκοπεία υπέρ της Κίνας.

Στις ΗΠΑ, η Washington Post έχει σήμερα τίτλο: «Στη δίκη του, ο Τραμπ μάχεται σε δύο μέτωπα». Η μία μάχη είναι ενάντια στη μαρτυρία του εκδότη του National Enquirer Ντέιβιντ Πέκερ και η άλλη ενάντια στην ολοένα και πιο πιθανή προοπτική ότι θα τιμωρηθεί για τη φερόμενη πληρωμή του στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, προκειμένου να εξαγοράσει τη σιωπή της.
Στη Wall Street Journal διαβάζουμε: «Η tesla επιταχύνει την κυκλοφορία των τελευταίων μοντέλων της». Η εταιρεία του Έλον Μασκ επιταχύνει την κυκλοφορία των πιο προσιτών ηλεκτρικών αυτοκινήτων, καθώς τα κέρδη μειώνονται απότομα.

Στη Βρετανία, ο Guardian γράφει: «Ο ΟΗΕ επισήμως «τρομοκρατημένος» από τον ομαδικό τάφο της Γάζας».Ο επικεφαλής του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα δηλώνει “σοκαρισμένος” από τις αναφορές για ομαδικούς τάφους σε νοσοκομεία της Γάζας. Στη Daily Telegraph διαβάζουμε «Ο πρίγκιπας Λούις γίνεται έξι ετών – Νέα φωτογραφία από την πριγκίπισσα της Ουαλίας». Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο Γουίνσδορ για τα γενέθλια του πρίγκιπα Λούις.

Στην Ιταλία, η Corriere della Sera αναφέρει: «Τα αποκαλυπτήρια του τάφου του Πλάτωνα». Νέα ευρήματα του ερευνητικού προγράμματος GreekSchools: σε 10 αποσπάσματα οι τελευταίες ώρες της ζωής του Πλάτωνα.

Στην Ισπανία, η El Pais γράφει: «Η Ισπανία χρειάζεται 600.000 σπίτια μέχρι το 2025 για να εξισορροπήσει την αγορά ακινήτων». Αυτό είναι το συμπέρασμα της ετήσιας έκθεσης της Τράπεζας της Ισπανίας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter