WATT+VOLT: Η πρώτη πλήρως ηλεκτρονική διαδικασία αλλαγής παρόχου

WATT+VOLT: Η πρώτη πλήρως ηλεκτρονική διαδικασία αλλαγής παρόχου

Το πρώτο πλήρως ηλεκτρονικό συμβόλαιο αλλαγής παρόχου παρουσίασε η WATT+VOLT, μέσω του οποίου ο καταναλωτής μπορεί να έρθει στην εταιρεία μέσω του κινητού, του tablet ή του υπολογιστή του, με μια ηλεκτρονική διαδικασία που κρατάει 5 λεπτά, σύμφωνα με την εταιρεία, και χωρίς να χρειαστεί να κάνει τίποτε άλλο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η εταιρεία, με την υπηρεσία e-contract της ο καταναλωτής μπορεί:

– Να ολοκληρώσει το συμβόλαιο του ηλεκτρικού ρεύματος αποκλειστικά ηλεκτρονικά, από το κινητό, τον υπολογιστή ή το tablet του, από όπου κι αν βρίσκεται.

– Να «ανεβάσει» τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τα στοιχεία του αυτόματα μέσω συστήματος OCR, ώστε να γλυτώνει χρόνο πληκτρολόγησης.

– Να προχωρήσει τη διαδικασία χωρίς βοήθεια αν το επιθυμεί.

– Να ολοκληρώσει τη διαδικασία του νέου του συμβολαίου με ηλεκτρονική υπογραφή (DocuSign) εύκολα, γρήγορα και ηλεκτρονικά.

Επίσης:

– Σε περίπτωση διακοπής της διαδικασίας e-contract, μπορεί να συνεχίσει από όποιο σημείο σταμάτησε με απλή καταχώριση του κινητού του τηλεφώνου.

– Σε περίπτωση που αντιμετωπίσει δυσκολία μπορεί να επιλέξει να δεχθεί κλήση από υπάλληλο της WATT+VOLT.

Σημειώνεται ότι τα καταστήματά της WATT+VOLT παραμένουν ανοιχτά τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και οι πελάτες μπορούν να απευθυνθούν στους υπαλλήλους της για ότι χρειαστούν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter